Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

20:23  |  23/03/2023

Data i hora oficial

El temps

Olga Carrillo presenta "Así és la vida" a la Sala Polivalent

  • "Así es la vida" amb Olga Carrillo

    "Así es la vida" amb Olga Carrillo

31/10/2015

Després del gran començament de la temporada estable de la Sala Polivalent de Montmeló, amb l'espectacle teatral RHUM, ara és el torn d'Olga Carrillo, amb el seu espectacle musical "Así és la vida".

 

El proper diumenge 8 de novembre, a les 19 hores, la polifacètica Olga Carrillo, trepitjarà l'escenari de la Sala Polivalent, per exhibir els seus dots de cantant, actriu i comunicadora. Nascuda a Mont-ras, Olga Carrillo descobreix la ràdio amb 16 anys on va començar relatant històries que la van apropar al teatre, la seva veritable vocació. Malgrat la seva joventut, Carrillo és actriu i cantant, professora, coach d'interpretació i cant, ajudant de producció, dissenyadora de vestuari i responsable de l'escola de dansa Four Dance Center de Montmeló. Aquest passat mes de setembre va estrenar, al costat de Sandra Moncusí i Xaro Campo, l'espectacle "Folles a la fí del món". I ara es planta en solitari als escenaris amb "el primer concert d'autoajuda".

 

ASÍ ES LA VIDA és un espectacle optimista en què per mitjà de cançons i textos sorgits del bloc d'Olga Carrillo, s'expliquen situacions quotidianes vistes des del punt de vista més personal i realista. On qualsevol es pot sentir identificat, recordar, reviure o descobrir situacions de la vida. Ambientat a la ràdio dels 50 's juga amb la veu (cantada i parlada) per arribar tocar i emocionar el públic.

 

La reserva d'entrades per a l'espectacle "Así es la vida" es poden realitzar online a salapolivalent.montmelo.cat. El preu és de 6 €. La programació de la Sala Polivalent continuarà amb l'espectacle còmic "Fer riure és un art", a càrrec del veterà Joan Pera, el diumenge 29 de novembre.

 

Así es la vida en Youtube


Entitat


Data de modificació: 12/11/2015 17:17:11