Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

10:56  |  19/09/2020

Data i hora oficial

El temps

L'Espai de Debat Educatiu inicia el curs amb noves temàtiques

  • Pla Educatiu de Poble

    Pla Educatiu de Poble

1/11/2015

L'Espai de Debat Educatiu (EDE) és una iniciativa que ofereix a la comunitat educativa (educadors, mestres, mares i pares, responsables d'entitats socioeducatives, responsables dels serveis de pediatria, tècnics municipals i altres), la possibilitat de reflexionar i debatre aspectes importants de l'educació, per tal de consensuar criteris d'actuació i millorar la coherència educativa.


Durant el curs 2014-2015 el debat s'ha concentrat entorn a l'autonomia a totes les etapes educatives. S'han realitzat 662 enquestes a infants i adolescents per conèixer què fan i què poden fer a cada edat i reflexionar al voltant dels resultats. D'aquests resultats i del debat generat durant tot el curs està prevista la realització d'una guia educativa que es traslladarà a les famílies.


Per altre banda, el curs 2015-2016 preveu debatre al voltant de la co-educació, les desigualtats, la prevenció de la violència de gènere i l'educació emocional.

 

El proper dilluns 2 de novembre comencen les activitats a la sala de la Concòrdia amb una sessió de presentació. Dimarts dia 3 es farà la primera xerrada de la setmana, sota el títol de "Valors per Fer-els crèixer", a càrrec de Roser Sellés, coach i formadora.


Dijous dia 5 es realitzarà a l'Institut un taller adreçat a les famílies amb fills en edat d'estudis de secundària. "Caminant cap a l'autonomia" és el títol d'aquest taller, que pretén reflexionar sobre les diferents claus d'una educació adequada per als adolescents. La conductora del taller serà la psicorterapeuta Montserrat Plana.


Aquestes seran les primeres activitats que es duran a terme durant el mes de novembre en l'àmbit dels espais de debat educatiu
, que s'enmarquen en el Pla Educatiu de Poble de Montmeló


Informació relacionada


Data de modificació: 02/11/2015 09:01:09