Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

19:44  |  23/03/2023

Data i hora oficial

El temps

Entrenaments de Training for runners de Pàdel Montmeló

  • Grup de training for runnners

    Grup de training for runnners

27/10/2015

El training for runnners del Pàdel Montmeló es un grup d’entrenament, dirigit per Rios Running Les Franqueses, que te com objectiu preparar a tothom que vulgui per fer una cursa, mitja marató, marató o cursa de muntanya.

 

Ahir dilluns 26 d’octubre va ser el primer dia d’activitat. Es va començar amb una sessió on els participants van exposar les seves il·lusions i objectius de cara a aquests entrenaments. Uns estiraments d’inici i unes proves de nivell per conèixer les disposicions de cada un dels corredors.

 

Els professors, Toni Flores i Oriol Gispert, seran els encarregats de dinamitzar, organitzar i planificar els entrenaments que es realitzaran els dilluns i dimecres de 19 a 20 hores i el punt de trobada i sortida sempre serà el Club de Pàdel que posa a disposició dels participants els vestidors i les instal·lacions municipals.

 

Aquesta nova iniciativa vol fomentar l’esport i els hàbits saludables. La inscripció a aquests grups restarà oberta fins el mes de març de 2016. Té un preu de 8 € pels socis del Club Pàdel Montmeló i 10 € pels no socis. Els participants a aquestes sessions tindran importants descomptes a la Mitjà Marató de Granollers i Montornès. Aquests dos grans events esportius han estat al costat d’aquests entrenaments i han mostrat el seu suport des de el primer moment.Data de modificació: 29/10/2015 15:00:16