Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

00:34  |  06/05/2021

Data i hora oficial

El temps

L'Institut de Montmeló participa en el projecte europeu Erasmus + anomenat “Horizon to the futur”.

  • Professors participants dels projecte Erasmus+ a l'Ins Montmeló

    Professors participants dels projecte Erasmus+ a l'Ins Montmeló

  • Projecte europeu Erasmus +

    Projecte europeu Erasmus +

28/10/2015

Aquest projecte té una durada de tres anys i hi participen, a més de Montmeló, quatre centres de secundària dels següents països: Alemanya, Finlàndia, Itàlia i Galícia.

 

En aquests tres cursos tindran lloc jornades d’intercanvi entre professors i entre alumnes. En aquestes reunions es treballaran diversos temes sobre l’educació en un sentit ampli: l’educació emocional, la mediació entre alumnes, com preparar el recorregut acadèmic i professional de l’alumne, l’educació permanent dels estudiants, etc.

 

Aquest projecte pretén despertar la curiositat dels alumnes pel món que els envolta i posar en marxa moltes de les habilitats que necessitaran al llarg de la seva vida. És una oportunitat pels nostres estudiants de conèixer altres realitats, altres maneres de fer i altres cultures.

 

És també una ocasió immillorable per practicar idiomes de manera vivencial i per crear lligams amb d’altres joves europeus.

 

El projecte preveu un viatge a cada país amfitrió. Des de dimecres 28 i fins divendres 30, un professor de cadascun d'aquests països visiten el nostre municipi  per preparar la visita amb alumnes. I del 23 al 27 de novembre vindran els alumnes que seran acollits pels alumnes del centre de secundària.

 

L’objectiu d'aquest Erasmus és, a part de l’anglès, l’aprenentatge per part dels alumnes d’altres aspectes no tant acadèmics però útils per la seva vida després de l’escola: el seu recorregut formatiu després de l’educació obligatòria, la resolució de conflictes, l’educació emocional, etc.


Entitat


Data de modificació: 29/10/2015 18:01:29