Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

22:26  |  13/04/2021

Data i hora oficial

El temps

Comencen les obres de remodelació Plaça Joan Miró

  • Obres de remodelació de la Plaça Joan Miró

    Obres de remodelació de la Plaça Joan Miró

20/10/2015

Ja han començat la primera fase de la remodelació de la Plaça Joan Miró, fruit d'un conveni signat entre l'INCASOL i l'Ajuntament. El projecte de l'obra té un  un import de 391.250 € (IVA inclòs) dels quals l'INCASOL assumeix 110.000 € i l'Ajuntament la resta.

Les obres de suposen la actuació en la zona de la plaça pública existent que va ser executat per l'INCASOL on existeixen problemes d'humitats des de la seva inauguració.

La primera  fase consisteix en els treballs d'enderroc i desmuntatges de la urbanització actual i la construcció de l'impermeabilització. El termini d'execució d'aquesta fase serà de tres mesos i per tant està previst que acabi el mes de gener de 2016.

La segona fase consistirà en l'acabament de la urbanització amb la nova pavimentació, instal.lacions i mobiliari urbà. El termini d'execució d'aquesta fase es preveu que serà de quatre mesos per la qual cosa es preveu la finalització total dels treballs el mes de Maig de 2.016 aproximadament.

 

El projecte de la plaça Joan Miró, va ser projectat a finals de 2013 i es va sotmetre a un procés de participació entre els veïns i veïnes de la plaça. L'elaboració del projecte es va dur a terme per l'INCASOL després d'una visita per veure l'estat de la zona i els problemes de filtracions i humitats existents en aquesta plaça. El conveni entre INCASOL i l'Ajuntament de Montmeló, va ser signat el passat 26 de gener.Data de modificació: 22/10/2015 20:12:10