Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

22:04  |  05/08/2021

Data i hora oficial

El temps

Projecte pilot de formació per cuidadors no professionals

  • Projecte pilot de formació per cuidadors no professionals a Montmeló

    Projecte pilot de formació per cuidadors no professionals a Montmeló

20/10/2015

L'Ajuntament de Montmeló, amb la col·laboració del Departament de Benestar Social i Família i en conveni amb la Creu Roja, ha iniciat aquest mes d'octubre un projecte pilot per oferir una formació individualitzada i especialitzada a persones cuidadores no professionals amb l'objectiu de millorar la qualitat de vida tant de la persona dependent com del cuidador.

 

Les persones beneficiàries del projecte reben un total de cinc sessions de formació al domicili d'una durada de dues hores cadascuna d'elles. Aquestes sessions són impartides per un professional de la salut amb experiència en la cura de persones dependents.

 

La temàtica de les sessions formatives es  centra en pautes de nutrició i alimentació, informació sobre productes de suport, mobilitzacions i transferències, cures bàsiques, prevenció d'accidents i pautes d'actuació en cas d'accident sanitari al domicili i inclouen també sessions sobre estimulació cognitiva adaptades als recursos i característiques de la persona cuidadora.Data de modificació: 22/10/2015 15:18:14