Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

09:54  |  21/03/2023

Data i hora oficial

El temps

Montmeló presenta el Pla Director del Verd Urbà

  • Pla Director del Verd Urbà de Montmeló

    Pla Director del Verd Urbà de Montmeló

15/10/2015

La Diputació de Barcelona ha encarregat els treballs per a l’elaboració del Pla Director dels Espais Verds de Montmeló (PDEVS), recollint la petició de l’Ajuntament de Montmeló, amb la finalitat de disposar d’una eina de planificació actualitzada per millorar la gestió i manteniment d’aquests espais.

L’àmbit del PDEVS comprèn tots els espais verds on l’Ajuntament de Montmeló realitza el manteniment, i també aquells on no hi realitza manteniment ordinari però sí actuacions puntuals al llarg de l’any.

Els criteris de gestió del PDEVS es defineixen a tres nivells: criteris ambientals de gestió, criteris per a cada categoria de verd urbà i criteris per a cada unitat de gestió

El  Pla Director dels Espais Verd analitza també les despeses actuals i les possibles modificacions per a la seva optimització i estalvis, així com el pla d’inversions que en resulta.

 

Per tal que la ciutadania conegui aquestes dades i altres aspectes importants del Pla, l'Ajuntament de Montmeló ha convidat al tècnic redactor, Albert Bestard, a realitzar la presentació del mateix, el proper dimarts 20 d'octubre, a les 18 hores, a la Sala de la Concòrdia de la Casa Consistorial.


Entitat


Data de modificació: 18/10/2015 20:25:17