Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

13:32  |  20/01/2022

Data i hora oficial

El temps

La Tercera Trobada de Clàssics i Mítics de Montmeló es realitzarà finalment al Vial Nord, al costat de Can Tacó

  • 3a Trobada de Clàssics i Mítics

    3a Trobada de Clàssics i Mítics

  • 3a Trobada de Clàssics i Mítics

    3a Trobada de Clàssics i Mítics

10/10/2015

Les obres de millora del polígon del Pedregar ha impedit finalment que la tercera edició de cotxes clàssics i mítics de Montmeló se celebri a l'esplanada d'aquesta zona, on es va celebrar l'anterior trobada. Finalment s'ha escollit la recta del Vial Nord, al costat del turó de Can Tacó per celebrar la mostra automobilística.


Aquesta activitat ja s'ha obert un forat al calendari de mostres de clàssics de Catalunya i preveu rècord de participació i de públic. Així doncs es superarà la xifra de més de 200 vehicles inscrits que s'exposaran al llarg de la recta del Vial.


Un dels grans al·licients per als participants en aquesta Trobada és poder realitzar tandes amb els vehicles clàssics, al circuit de velocitat. Els organitzadors, el Clàssic Club Montmeló, ja han tancat les inscripcions per a realitzar aquestes voltes lliures al circuit, perquè ja s'ha arribat al nombre màxim de vehicles permesos. A més, la matinal automovilistica es completarà amb una llotja del motor, on s'exposaran tot tipus de recanvis i complements, a mésdels obsequis i premis als millors models exposats.


Els amants del motor i especialment els aficionats als cotxes amb més de 25 anys d'antiguitat, tornen a tenir una cita a Montmeló amb la 3a Trobada de Clàssics i Mítics que se celebrarà el proper 18 d'octubre, a partir de les 9.30 horesData de modificació: 15/10/2015 20:08:28