Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

16:39  |  15/08/2022

Data i hora oficial

El temps

La iniciativa ciutadana de Montmeló en suport dels refugiats realitzarà accions de solidaritat per recaptar fons

  • Un minut de silenci, un minut de vergonya

    Un minut de silenci, un minut de vergonya

8/10/2015

Després d'un mes del començament de la campanya "Un minut de silenci, un minut de vergonya", i cinc convocatòries consecutives a la plaça de la Quintana de Montmeló, el portaveu d'aquesta iniciativa ciutadana va manifestar ahir dimecres 7 d'octubre que "aquest és l'últim dimecres en què es realitzarà un minut de silenci ".

A partir d'aquest moment, els esforços es centraran en organitzar "accions directes" per recaptar un fons d'ajut pels refugiats o per col·laborar amb les associacions i organismes que estan cercant solucions a aquest problema. D'aquesta manera se seguix la línia d'actuació de l'ONG Pallassos Sense Frontera, entitat que va iniciar la campanya #1minutdevergonya, en suport als refugiats.

Per això s'ha convocat una reunió oberta a la població i entitats, el proper dimecres 14 d'octubre a les instal·lacions de "l'Estació Jove", amb la finalitat de valorar i proposar quines accions es poden realitzar properament a Montmeló.

Pallassos Sense Frontera ja està portant a terme accions sobre el mateix terreny del conflicte. Un equip d'artistes ha començat aquesta setmana una expedició pels territoris fronterers de Croàcia, Sèrbia, Hongria i Macedònia per acompanyar i donar suport als infants refugiats que arriben a Europa.Data de modificació: 08/10/2015 15:57:08