Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

17:59  |  12/04/2021

Data i hora oficial

El temps

El lightPainting arriba a Montmeló

  • Fotografia de la Plaça de la Vila amb la tècnica del lightPainting

    Fotografia de la Plaça de la Vila amb la tècnica del lightPainting

  • Fotografia del Turó de les Tres Creus amb la técnica del lightPainting

    Fotografia del Turó de les Tres Creus amb la técnica del lightPainting

6/10/2015

Els fotògrafs i les plantes tenen alguna cosa en comú: tots dos necessiten de la llum com a mitjà de subsistència. Les plantes per fer la fotosíntesi, i els fotògrafs per poder capturar aquestes increïbles escenes amb la seva càmera.

La tècnica de LightPainting és un excel·lent exemple del que es pot aconseguir amb una càmera, uns llums i molta la imaginació. El resultat final són increïbles fotografies sense edició alguna, sense Photoshop!


LightPainting en Mons Observans


Si unim la sorprenent tècnica del lightPainting i l'incomparable escenari del jaciment romà de Mons Observans, el resultat pot ser doblement espectacular. Juanjo de la Rosa - veí de Montmeló i Eric Marsinyach, que formen l'equip de "Bulb Extreme", realitzaran fotografies amb la tècnica del lightPainting, on els models seran els propis assistents vestits de romans. Aquesta curiosa activitat està programada  dins de les Jornades Europees del Patrimoni (JEP) que es portaran a terme el proper diumenge 11 d'octubre, d'11 a 14 hores i de 16 a 18 hores, a les instal·lacions de Mons Observans.

Una oportunitat única que uneix els orígens de la història de Montmeló a l'època romana, amb la innovadora tecnologia fotogràfica del lightPainting. Aquesta activitat és ideal per a realitzar-la en família i els assistents es podran portar un increïble record de la jornada cultural a Mons Observans.


Què és la fotografia "LightPainting"?

La fotografia LightPainting o "pintar amb llum" és un dels tipus de fotografia més curiosos i cridaners en l'actualitat, tot i ser una tècnica que s'utilitza des de fa ja força temps. La mateixa consisteix a dibuixar amb llum directament en la fotografia, línies o qualsevol forma imaginable, utilitzant l'aire com bastidor i disparant a velocitats d'obturació exageradament lentes. Els traços de llum, són captats pel sensor de la càmera i queden "dibuixats" directament en la fotografia final.

Font de informació: blogdelfotografo.com

Més informació sobre el lightPainting:
facebook.com/Bulb-Extreme
facebook.com/Juanjo-Casikeno
solofotografo.comData de modificació: 08/10/2015 12:06:28