Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

13:22  |  23/09/2021

Data i hora oficial

El temps

Nens malalts de càncer faran de copilots al Circuit de Barcelona-Catalunya

  • Tanda contra el càncer

    Tanda contra el càncer

26/9/2015

L’aecc-Catalunya Contra el Càncer de Barcelona amb la col·laboració del Circuit de Barcelona-Catalunya organitzen el proper dissabte dia 3 d’octubre la “VIII Jornada aecc & Circuit de Barcelona-Catalunya”. Una jornada d’oci al Circuit per a que nens malalts de càncer i les seves famílies s’oblidin de la malaltia durant un dia i els més petits puguin viure l’experiència de convertir-se en copilots de cotxes d’alta gamma (Porsche, Ferrari, Lamborghini, etc.) i sentir l’emoció de córrer en un dels circuits més emblemàtics del món.


A part d’aquesta activitat estrella anomenada “La Tanda contra el càncer”, amb cotxes procedents de particulars, concessionaris i Clubs d’arreu de l’Estat, també s’organitza una visita guiada per les instal·lacions del Circuit de Barcelona-Catalunya,i diferents espectacles, així com tallers de manualitats i maquillatge.

 
Com cada any, des del començament d'aquesta activitat solidària, el cos de la Policia Local de Montmeló i els Voluntaris locals de Protecció Civil, col·laboraran durant tota la jornada.


Data de modificació: 30/09/2015 10:37:17