Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

09:46  |  28/03/2023

Data i hora oficial

El temps

La tercera concentració en suport als refugiats, reuneix més de 70 persones a la plaça de la Quintana

  • Grup de joves participants a la concentranció

    Grup de joves participants a la concentranció

  • Poema "Si ja,... però no en fem prou"

    Poema "Si ja,... però no en fem prou"

24/9/2015

Sota el nom "Un minut de silenci, un minut de vergonya", l'ONG de Pallassos Sense Fronteres va començar una sèrie de concentracions per protestar sobre la dramàtica situació que viuen tots els refugiats que han de fugir del seu país a causa de la guerra i per conscienciar els governs europeus a que prenguin mesures urgents amb els refugiats que arriben de Síria.

A Montmeló, l'ANC va realitzar la primera convocatòria fa tres setmanes i ahir dimecres 23 de setembre es va dur a terme la tercera. En cadascuna de les concentracions que s'han realitzat a la plaça de la Quintana cada dimecres a les 20 hores, el nombre d'assistents ha anat en augment. En aquest trercer "Minut de silenci" han participat més de 70 persones, entre ells un nombrós grup de joves que van voler mostrar la seva indignació amb dues pancartes amb el títol de la campanya "Un minut de silenci, un minut de vergonya". També es van realitzar dues lectures: Helga Saludes va llegir cinc testimonis de nens sirians que mostraven la crueltat de la guerra al seu país. Antonio Segura va recitar un emotiu poema de creació pròpia.

Montmeló s'uneix d'aquesta manera al gest solidari de 22 pobles i ciutats que cada dimecres manifesten la seva preocupació per la situació dels refugiats, entre les quals ja s'han afegit Barcelona i Madrid.

 

Mes informació: h1minutdevergonya.blogspot.comData de modificació: 28/09/2015 08:17:31