Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

12:45  |  25/09/2021

Data i hora oficial

El temps

El Circuit acull una acció social al BarcelonaRX

  • ONG Drive for Life

    ONG Drive for Life

23/9/2015

Junt amb la Fedaia i el programa de beneficència Drive for Life, es va ajudar a passar un matí diferent a més de 100 nens i adolescents en situació de risc d’exclusió social o desemparament.

 

Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló).- El Circuit de Barcelona-Catalunya va acollir el passat cap de setmana una acció social durant la celebració del BarcelonaRX, impulsada per la Federació d’entitats d’atenció a la infància i l’adolescència, la Fedaia, i el programa social Drive for Life (DFL), amb la coordinació de diferents entitats. La convocatòria va ajudar a passar un matí diferent al Circuit de Barcelona-Catalunya a més de 100 nens i adolescents en situació de risc d’exclusió social o desemparament, que van poder gaudir de la 10ª ronda del Campionat del Món FIA de Ral·licross i d’una visita per les instal·lacions del traçat català.

 

Al llarg del matí de dissabte tots els nens i adolescents que van participar a l’activitat van poder veure alguna de les espectaculars mànigues dels Supercars, els vehicles de 600CV de potència que acceleren més ràpid que un Fórmula 1, fet que els va deixar a tots molt entusiasmats. A més, van poder veure de ben a prop tots els cotxes del Campionat del Món, passejar pel pàdoc, conversar amb alguns dels pilots més reconeguts de la competició com ara el Campió del Món de Ral·li i vigent Campió del Món de Ral·licross, Petter Solberg, o altres estrelles com Mattias Ekström, Tanner Foust, Timmy Hansen, Ulrik Linneman o Andreas Bakkerud.

 

Drive for Life, col·laborador oficial del Campionat Europeu de Ral·licross

El programa social de beneficència Drive for Life (DFL) és col·laborador oficial del Campionat Europeu de Ral·licross i té com a objectiu ajudar a nens desafavorits a través d’accions de suport als esdeveniments europeus de la disciplina, dirigides tant a individuals com a les seves comunitats.

 

Drive for Life va ser creat a Noruega l’any 2011 pel pilot de Ral·licross Knut Ove Borseth. El programa es desenvolupa en diferents regions de Noruega i Suècia a través de tallers i activitats educatives, dotant als alumnes de motivació i habilitats per a enfrontar-se al dia a dia. En el marc del Ral·licross, s’ha creat l’equip DFL RX, que competeix en algunes rondes del Campionat Europeu, i es promouen accions benèfiques com la duta a terme el passat cap de setmana al Circuit de Barcelona-Catalunya durant la celebració del BarcelonaRX.


Entitat


Data de modificació: 24/09/2015 19:14:25