Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

12:57  |  30/11/2022

Data i hora oficial

El temps

El nou curs escolar comença amb absoluta normalitat i amb millores en les instal·lacions escolars

  • Centres educatius de Montmeló

    Centres educatius de Montmeló

24/9/2015

Les escoles de Montmeló han començat el curs dins de la normalitat. La comissió de matriculació no ha rebut cap incidència pel que fa a les matrícules, quedant admès tot l'alumnat que havia fet la sol·licitud dins de termini. S'estan rebent sol·licituds fora de termini que caldrà valorar. Les xifres d'alumnat de les escoles es mantenen molt similars a les del curs passat, a excepció de l'escola bressol la Fireta, que inicien el curs amb 10 alumnes més en comparació amb l'inici del curs 2014-2015. En el cas de l'escola municipal de música, augmenta la franja de 4 anys i de preinstrument, fet molt positiu per a consolidar i garantir la base de l'escola.

Durant els mesos d'estiu s'han realitzat un seguit d'obres, reparacions i feines de manteniment als centres educatius:

A l'escola Pau Casals, s'ha pintat el porxo, s'han realitzat reparacions de lampisteria, s'han tret els armaris de sota les piques a 3r, s'han reposat rajoles trencades als lavabos del porxo i s'han collat alguns sòcols. També s'ha canviat la orientació d'obertura de la porta que separa el pavelló de l'escola i s'ha baixat la tanca del costat de la porta de la pista. També s'ha col·locat un tros de barana al jardinet de l'entrada. Seguint amb el procés de canvi paulatí de finestres, se n'han canviat 5. Per últim, s'ha realitzat una nova pista al pati de sorra. Ara mateix s'està fent la restauració del jocs del pati d'infantil. Queda pendent el canvi d'una persiana a l'aula d'informàtica, que es realitzarà durant la segona quinzena de setembre, i la pintura del menjador que es farà per Nadal.

En el cas de l'escola Sant Jordi, s'han fet petites reparacions de suros, cadires, soldatge, panys de portes... També s'ha col·locat una graella de ventilació al dipòsit d'aigua, s'han canviat fluorescents i llums, s'han realitzat algunes feines de pintura i queden d'altres pendents que es realitzaran durant aquest curs. Al pati d'infantil, s'ha posat una plataforma al tobogan i s'ha col·locat un esglaó de fusta al escenari. També s'han tret les piques i aixetes de l'aula de psicomotricitat i s'han realitzat les feines de jardineria. Per últim, s'han col·locat protectors a les columnes del pati d'infantil. Es van reomplir els sorrals del pati i s'ha millorat el sistema de drenatge. Aquesta setmana s'han reparat els rails i les cortines del gimnàs.

En el cas de l'escola bressol La Fireta, el curs passat 2014-2015, es va col·locar un aire condicionat a l'aula-dormitori i pel curs 15-16 es preveu la instal·lació de dos aparells més. Aquest estiu s'ha fet la poda dels xiprers del pati i s'ha reomplert el sorral. També s'ha millorat el sistema de drenatge del pati.Data de modificació: 25/09/2015 08:49:11