Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

03:35  |  27/10/2020

Data i hora oficial

El temps

BarcelonaRX: serà un gran espectacle

 • BarcelonaRX 2015

  BarcelonaRX 2015

 • BarcelonaRX 2015

  BarcelonaRX 2015

 • BarcelonaRX 2015

  BarcelonaRX 2015

 • BarcelonaRX 2015

  BarcelonaRX 2015

 • BarcelonaRX 2015

  BarcelonaRX 2015

18/9/2015

La desena prova del Campionat del Món FIA de Ral·licross es disputarà al Circuit de Barcelona-Catalunya els dies 19 i 20 de setembre.

 

Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló).- El Circuit de Barcelona-Catalunya celebrarà per primera vegada en la seva història el BarcelonaRX, la desena prova del Campionat del Món FIA de Ral·licross. Serà els dies 19 i 20 de setembre i avui s’han presentat tots els detalls d’aquest espectacular campionat.

 

L’acte de presentació ha tingut lloc a la seu del RACC de Barcelona i ha estat presidit per Ivan Tibau, secretari general de l’Esport; Josep Mateu, president del RACC; Vicenç Aguilera, president del Circuit de Barcelona-Catalunya; Antoni Guil, alcalde de Montmeló; i Marta Carranza, comissionada d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona. També han estat presents els pilots Petter Solberg, actual líder del Campionat del Món FIA de Ral·licross i Laia Sanz, que prendrà part a la prova a la categoriaRX Lites.

 

Declaracions:

 

Ivan Tibau, secretari general de l’Esport: “Som un territori en el qual el motor està molt interioritzat i em sento molt orgullós que es tirin endavant projectes com el del BarcelonaRX. Tenim pilots, tenim clubs, tenim indústria, tenim un gran circuit del qual també celebro que constantment es facin actuacions importants i això ens dóna vida, és una finestra oberta al món”.

 

Josep Mateu, president del RACC: “Com a país, sempre hem estat al capdavant en l’organització de proves de motor, amb una gran tradició. Esperem que el BarcelonaRX sigui un gran èxit i que mantinguem aquesta tradició”.

 

Vicenç Aguilera, president del Circuit de Barcelona-Catalunya: “La primera edició del BarcelonaRX és una aposta fantàstica. No ens deixarà indiferents i qui ho vegi en directe veurà que és un espectacle extraordinari. El Circuit s’ha preparat a consciència, amb un traçat mixt d’asfalt i terra, per un gran esdeveniment amb uns cotxes tremendament potents, de més de 600CV i una acceleració major als F1. Animem a tothom a que s’apunti a venir al Circuit per gaudir del BarcelonaRX i que contribueixi a arrelar el motoresport a Catalunya”.

 

Antoni Guil, alcalde de l’Ajuntament de Montmeló: “És una nova oportunitat que tenen Montmeló i Barcelona per situar al món el nostre poble, la nostra capital i el nostre país, per posicionar-nos com a especialistes en l’organització de grans esdeveniments. És una gran oportunitat per generar ocupació i activitat econòmica”.

 

Marta Carranza, comissionada d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona: “Barcelona i Montjuïc segueixen mantenint aquesta empremta del motor a la seva pell i Barcelona vol seguir estant al cantó d’aquests grans esdeveniments esportius. La nostra ciutat ha estat una apassionada del motor i en aquests moments estem al cantó del Circuit de Barcelona-Catalunya per poder seguir celebrant grans esdeveniments vinculats al motor. [...] És un orgull per la nostra ciutat estar aquí i poder donar suport i col·laborar amb esdeveniments d’aquest tipus”.

 

Petter Solberg, actual Campió del Món del Ral·licross i líder del campionat: “S’ha fet una molt bona feina amb la pista. Els aficionats veuran curses molt interessants i amb lluites molt maques. Jo he arribat a guanyar curses per cinc mil·lèsimes! He vist moltes disciplines, però quan estàs al Ral·licross amb aquestes lluites tan properes et fa sentir especial, et fa sentir molt viu per dins”.

 

Laia Sanz, categoria RX Lites del BarcelonaRX: “Estic una mica nerviosa perquè competiré en un món nou i desconegut. Serà tot nou però segur que m’agradarà. Seran rivals experts i serà difícil però espero aprendre al màxim i gaudir-ho. És molt bo córrer a casa i en un esdeveniment tan gran, amb la família i els amics a prop. Serà un cap de setmana molt especial”.

 

Entrades pel BarcelonaRX a partir de 25 euros

Les entrades encara es poden adquirir amb descompte de prevenda fins demà divendres a partir de 25 euros a www.circuitcat.com. També hi ha disponibles paquets d’entrades per facilitar l’assistència a les famílies a partir de 57 euros.

 

Totes les entrades donen accés al Circuit de Barcelona-Catalunya amb seient de tribuna a la zona de l’Estadi, màxima visibilitat al traçat i accés al pàdoc i a la zona comercial. Els menors de 5 anys que no ocupin seient poden accedir gratuïtament al recinte, mentre que les entrades individuals per a nens de 6 a 18 anys tenen un 50% de descompte.


Entitat


Data de modificació: 18/09/2015 12:04:08