Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

09:02  |  21/03/2023

Data i hora oficial

El temps

Cap de setmana de futbol, ​​ral·li i jocs de rol

  • BarcelonaRX

    BarcelonaRX

  • Ludus Historiae

    Ludus Historiae

  • Un matí a Mons Observans

    Un matí a Mons Observans

17/9/2015

El cap de setmana del 19 i el 20 de setembre estarà marcat per les activitats esportives. Per la seva banda, el Circuit organitza una vistosa prova de Ral·li. Es tracta de la primera edició del BarcelonaRX, que convertira tota la zona de l'Estadi del circuit en una autèntica pista de Rallie, però amb l'avantatge que els espectadors podran visualitzar les proves des de les grades.

 

Dissabte per la seva banda, el camp de futbol municipal s'omplirà de nens per disputar la vintisisena edició del torneig de futbol 7 Isidre Vendrell, amb la participació de 5 equips de la comarca, a més del club organitzador, el CF Montmeló UE.

 

I durant els dos dies del cap de setmana, la Sala Polivalent de la Torreta omplirà seu recinte de taules i jocs de rol, perquè tots els aficionats puguin gaudir amb tornejos, mercat de productes, pintura de figures, etc ... Es tracta de les Quartes Jornades de Simulació Històrica, organitzades per Ludus Historiae.

 

Finalment, aquest proper diumenge 20 de setembre, comença la nova temporada del jaciment romà de Mons Observans. Des de les 11 fins a les 14 hores, es realitzaran visites guiades al recinte i s'obrirà el taller d'arqueologia per als més petits.Data de modificació: 18/09/2015 12:09:15