Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

02:36  |  24/03/2023

Data i hora oficial

El temps

El Circuit esdevé la primera pista d’F1 en guanyar el màxim premi de sostenibilitat del FIA Institute

  • El Circuit, premi de sostenibilitat del FIA Institute

    El Circuit, premi de sostenibilitat del FIA Institute

  • El Circuit, premi de sostenibilitat del FIA Institute

    El Circuit, premi de sostenibilitat del FIA Institute

16/9/2015

El traçat català ha estat guardonat amb el nivell d’Excel·lència gràcies al seu compromís amb el medi ambient i la sostenibilitat.

 

Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló).- El Circuit de Barcelona-Catalunya ha esdevingut la primera pista de Formula One en obtenir el guardó de nivell Excel·lència que atorga el programa de sostenibilitat del FIA Institute.

 

El traçat català ha rebut aquest premi després d’haver estat auditat pels seus procediments i les seves credencials. Amb aquest guardó, el Circuit de Barcelona-Catalunya se suma al Ral·li d’Austràlia o a l’equip McLaren F1 a l’haver assolit també el nivell d’Excel·lència en sostenibilitat.

 

El FIA Institute ha certificat que la direcció del Circuit de Barcelona-Catalunya ha demostrat un compromís a llarg termini amb operacions mediambientals sostenibles, havent rebut la seva primera certificació ISO l’any 2008. El treball continuat per part del Circuit en aquest àmbit ha assolit els requeriments que el FIA Institute ha desenvolupat en el marc de la certificació mediambiental.

 

Vicenç Aguilera, president del Circuit de Barcelona-Catalunya: “Estem molt contents d’haver estat premiats amb el nivell d’Excel·lència pel FIA Institute, com a resultat de la feina persistent que hem realitzat per fer del Circuit de Barcelona-Catalunya una de les pistes més sostenibles del món. Seguirem esforçant-nos per continuar fent millores sostenibles a les nostres instal·lacions.

 

Garry Connelly, vicepresident i ambaixador Mediambiental del FIA Institute: “M’agradaria felicitar la direcció del Circuit de Barcelona-Catalunya pel seu treball excel·lent. El compromís de la direcció amb les operacions mediambientals sostenibles està clarament al més alt nivell i estem desitjant donar continuïtat a aquesta col·laboració amb futurs projectes mediambientals”.

 

 

Nota

L’Esquema d’Acreditació Mediambiental del FIA Institute és un programa enfocat a millorar la sostenibilitat a l’esport del motor arreu del món. Proveeix un marc de treball en la gestió mediambiental als diferents grups d’interès i ofereix iniciatives per avançar en l’actuació mediambiental.

 

Aquesta iniciativa es construeix sobre la innovació i l’excel·lència del compromís mediambiental de la FIA i del FIA Institute, ja establert a través del desenvolupament de regulacions ecològicament rellevants i polítiques de treball en l’automoció, així com també campanyes com “Action for Environment”. La FIA i el FIA Institute continuaran col·laborant en aquesta àrea per assegurar millores en la sostenibilitat del motoresport en tot el món.


Entitat


Data de modificació: 17/09/2015 11:30:17