Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

06:42  |  21/03/2023

Data i hora oficial

El temps

Nova concentració com a suport a les persones que fugen de conflictes armats

  • Un minut de silenci, un minut de vergonya

    Un minut de silenci, un minut de vergonya

13/9/2015

Dilluns passat dia 7 de setembre, va tenir lloc a la plaça de la Quintana de Montmeló, el primer minut de silenci per mostrar la repulsa i el maltracte de les persones refugiades per conflictes bèl·lics, demanar que a els governs de la Unió Europea facin el possible per ajudar i donar resposta a les necessitats de la gent que viu aquesta tragèdia humanitària, especialment vinculada actualment amb els habitants de Síria que han hagut de deixar el seu país.

L'acte va reunir a la Quintana un bon nombre de veïns i veïnes de la localitat que amb la seva presència van voler mostrar el seu suport a totes les persones que han de fugir del seu país d'origen per conflictes armats.

L'ANC, entitat organitzadora de l'acte, ha emplaçat a la ciutadania que vulgui sumar-se a aquesta iniciativa, cada dimecres, per realitzar un nou minut de silenci. La segona concentració solidària tindrà lloc aquest proper dia 16 de setembre, a les 20 hores, a la plaça de la Quintana.Data de modificació: 16/09/2015 13:06:52