Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

18:27  |  23/03/2023

Data i hora oficial

El temps

L'Ajuntament crea una adreça de correu per gestionar la col·laboració en l'acolliment de refugiats sirians

  • acollida@montmelo.cat

    acollida@montmelo.cat

8/9/2015

L'Ajuntament ha creat l'adreça de correu electrònic acollida@montmelo.cat per gestionar les consultes i ofertes de col·laboració de la població montmelonina per a l'acolliment de les persones refugiades de Síria. Aquesta via de comunicació es mantindrà des de la Regidoria de Solidaritat i Cooperació.

 

En el Ple del dia 3 de setembre es va aprovar una moció que expressa la solidaritat amb totes les persones que han d'abandonar les seves llars de manera involuntària a causa de la guerra que es viu als seus països d'origen i per denunciar les situacions d'abús que aquestes pateixen per part de màfies organitzades.


De la mateixa manera, va manifestar el suport a la creació i l'adhesió de l'Ajuntament a la Xarxa de Ciutats i Pobles Refugi per acollir aquelles persones que travessen Europa fugint dels conflictes armats als seus països d'origen, així com, instar a la Generalitat a la creació d'una taula nacional per a l'acollida de persones refugiades.


També fa explícit el seu suport a la població afectada pel conflicte bèl·lic a Síria, exigint al Govern Espanyol una posició oberta en defensa dels drets de les persones que pateixen els efectes d'una situació cruel i injusta i expressant la voluntat de prendre part de les iniciatives socials i institucionals. En aquest sentit, l'Ajuntament dóna suport a les concentracions que cada dimecres a les 20 hores a la plaça de la Quintana, sota el lema “un minut de silenci, un minut de vergonya”, organitza la societat civil.


Entitat

Informació relacionada


Data de modificació: 09/09/2015 13:37:26