Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

23:04  |  22/04/2021

Data i hora oficial

El temps

Visita del conseller Felip Puig a l'empresa Bultaco de Montmeló

  • Visita a l'empresa Bultaco

    Visita a l'empresa Bultaco

  • Visita a l'empresa Bultaco

    Visita a l'empresa Bultaco

  • Visita a l'empresa Bultaco

    Visita a l'empresa Bultaco

7/9/2015

El conseller d'Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, Felip Puig, amb l'alcalde de Montmeló, Antoni Guil, van realitzar una visita a l'empresa Bultaco, situada des de 2014 al polígon industrial del Pedregar de Montmeló.

La visita es va realitzar el passat divendres 4 de setembre. L'equip directiu de Bultaco va mostrar les instal·lacions al conseller i l'alcalde i sobre tot la visita es va centrar en el nou producte estrella que Bultaco està llançant al mercat, des d'aquest mateix setembre. Es tracta de la moto-bike Brinco. El conseller Puig es va mostrar molt sorprès pel revolucionari producte i especialment per ser de producció totalment catalana. Brinco representa a més un pas endavant dins dels vehicles lleugers d'electricitat. Les seves grans prestacions i avantatges ha fet que aquest vehicle exclusiu estigui superant la demanda inicialment prevista pels propis creadors de Bultaco.

Després de veure la cadena de muntatge de l'empresa, la visita va continuar a la zona de desenvolupament tecnológic i+D, on es duen a terme els estudis de nous motors elèctrics i de combustió. I per finalitzar, Bultaco va mostrar un ampli reportatge sobre el posicionament empresarial de la marca en el mercat actual.Data de modificació: 07/09/2015 18:55:46