Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

10:06  |  28/03/2023

Data i hora oficial

El temps

Comença l'espectacle de les 24H de Barcelona-Trofeu Fermí Vélez

  • 24H de Barcelona-Trofeu Fermí Vélez

    24H de Barcelona-Trofeu Fermí Vélez

4/9/2015

L'equip alemany Car Collection Motorsport 1 sortirà demà al migdia des de la primera posició al Circuit de Barcelona-Catalunya.

 

Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló).- Les 24H de Barcelona-Trofeu Fermí Vélez han començat aquest divendres al Circuit de Barcelona-Catalunya amb la disputa dels entrenaments lliures, qualificatius i nocturns. La variable meteorologia ha marcat la jornada i provocat emocions fortes a la lluita per la 'pole position', que finalment ha estat per al Car Collection Motorsport 1, amb un Mercedes SLS AMG GT3.

 

La qualy s'ha dividit en dos grups, segons les categories. A la primera han sortit a pista les classes SP2, 997 i A6. Sota la pluja, l'equip Car Collection Motorsport 1 ha estat el més ràpid amb el seu espectacular Mercedes GT3 pilotat pels alemanys Peter Schmidt, Alexander Mattschull i Johannes Siegler i els holandesos Renger Van der Zande i Rik Breukers, que han marcat un temps de 2:05.991.

 

La segona plaça d'aquesta tanda ha estat per a un altre Mercedes SLS AMG GT3, en aquest cas el del Hofor-Racing 2 dels suïssos Michael Kroll, Roland Eggiman i Chantal Kroll, l'alemany Kenneth Heyer i l'holandès Cristiaan Frankenhout, amb 2:06.109. Cal destacar també la meritòria sisena posició de l'equip Drivex 2, amb l'Audi R8 GT3 Ultra dels espanyols William Paul, Daniel Díaz Varela i Rafael Sarandeses i els danesos René Ogrocki i Martin Gotsche.

 

Però les condicions han millorat en la qualy 2, disputada una hora més tard i reservada per a les classes amb vehicles d'inferiors prestacions. Aquesta inesperada circumstància ha provocat que més d'una dotzena de participants d'aquesta segona sessió hagin batut el temps dels GT3, liderats pel Porsche 997 Cup GT4 dels britànics James May, Alex Osborne i Paul May amb 1:59.202.

 

Entre ells, l'equip local KH-7 Monlau que, amb el seu SEAT León Cup Racer de la categoria A3T, s'ha enfilat fins a la cinquena plaça de la seva tanda amb 2:03.264. Una magnífica forma de començar el difícil repte de completar, per segon any consecutiu, aquesta maratoniana prova amb només dos pilots: Francesc Gutiérrez i Laia Sanz.

 

Per motius de seguretat, s'ha decidit que els participants en la qualy 1 surtin demà dissabte davant de la resta de vehicles.

 

Un cop conclosa les sessions de qualificació, aquest divendres l'activitat es completa amb els entrenaments nocturns, de 20h45 a 22h15, amb l'objectiu que els pilots puguin rodar sota la llum artificial del Circuit i habituar-se així a les condicions amb les que es trobaran al llarg de moltes hores d'aquesta competició de resistència.

 

Entrada gratuïta i accés lliure al pàdoc

Si la jornada d'avui ha resultat apassionant, durant el cap de setmana s'esperen emocions molt més intenses al Circuit de Barcelona-Catalunya, gràcies a l'espectacle que garanteix la presència de més de setanta vehicles de 17 nacionalitats diferents sobre el traçat FIA de 4.655 m. Les mítiques 24H de Barcelona-Trofeu Fermí Vélez arrencaran demà dissabte a les 12h00 amb la sempre espectacular sortida llançada que serà l'inici d'un dia apassionant.

 

En les hores prèvies a la cursa, de 10h30 a 11h00, els espectadors podran visitar el pit-lane i veure a pilots, mecànics i vehicles en els seus boxs. L'entrada és gratuïta per a aficionats, Abonats Socis i Oficials del Circuit durant tot el cap de setmana, així com també l'accés al pàdoc.

 

Es podrà entrar al Circuit de Barcelona-Catalunya a partir de les 10h00 de dissabte a l'Accés Principal (Àrea Oest), ja sigui a peu o en vehicle particular. L'estacionament dels vehicles s'efectuarà en el pàrquing A i als pàrquings interiors In2, In3 i In4. Els espectadors podran seguir tota l'activitat des de les Tribunes Principal, I, H i G. També s'ha habilitat una zona de càmping gratuït, situat al bosc de la Tribuna G, a l'àrea de pícnic.

 

Més informació: www.circuitcat.com


Entitat


Data de modificació: 07/09/2015 12:18:51