Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

00:16  |  24/03/2023

Data i hora oficial

El temps

Torna la programació habitual a Vallès Visió

  • Derbi UD Molletense i el CF Mollet UE

    Derbi UD Molletense i el CF Mollet UE

2/9/2015

Després del període estiuenc, la televisió del Baix Vallès torna a programar a la seva graella els espais habituals. Els informatius continuen sent el buc insígnia del canal.

 

Cada dia, de dilluns a divendres, a les 20h., Cristian Roldán i Albert Maspons aproparan els espectadors tota l’actualitat del territori al Vallès Visió Notícies. Dilluns, 7 de setembre, els esports seran els protagonistes a la programació de Vallès Visió amb l’espai de informació i tertúlia esportiva La Jornada. Com sempre, conduit pel responsable d’esports del canal, Albert Maspons. Els dimarts, Vallès Visió es transformarà en una finestra per a conèixer els personatges més interessants. Susanna Aguilera portarà al plató del Parlem-ne als baixvallesans més inquietats que explicaran les seves experiències per a que les coneguin tots els espectadors de Vallès Visió. Els dijous continua l’espai de debat i tertúlia del Visions. Conduit per Alicia Navarro, cada setmana s’aprofundirà en un tema d’actualitat per a veure-ho des dels diferents punts de vista.

 

I aquesta setmana... derbi d’alta tensió a Vallès Visió
Gairebé un any després, la UD Molletense i el CF Mollet UE tornaran a veure’s les cares, aquest dissabte, al Camp de la Zona Sud en el derbi molletà de la primera jornada de lliga del grup 1 de Primera Catalana. Un matx d’alta tensió que es podrà veure per la televisió del Baix Vallès, Vallès Visió, a partir de les 22h., i també per la pàgina web del canal, www.vallesvisio.cat. El responsable d’esports de la televisió, Albert Maspons, narrarà aquesta transmissió i analitzarà totes les jugades amb el també periodista esportiu José Luis Rodríguez.


www.vallesvisio.cat

twitter.com/vallesvisio

facebook.com/tvvallesvisioData de modificació: 03/09/2015 16:41:41