Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

10:30  |  28/03/2023

Data i hora oficial

El temps

Formula Student Spain reuneix a 1.700 participants d’universitats internacionals al Circuit

 • Formula Student al Circuit

  Formula Student al Circuit

 • Formula Student al Circuit

  Formula Student al Circuit

 • Formula Student al Circuit

  Formula Student al Circuit

28/8/2015

El repte d’aquesta competició, que se celebra aquest cap de setmana al traçat català, consisteix en construir un prototip de monoplaça.

 

Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló).- La Formula Student Spain 2015 torna per sisè any consecutiu al Circuit de Barcelona-Catalunya, en aquesta ocasió reunint a 68 equips i 1.700 participants d’universitats internacionals que tindran el repte de construir un prototip de monoplaça.

 

Els equips que prendran part a la competició, organitzada per l’STA, Societat de Tècnics d’Automoció, procedeixen d’Alemanya (32), Espanya (18), Itàlia (5), Regne Unit (3), Portugal (2), Estònia, Suïssa, Polònia, Romania, Països Baixos, Rússia, França i Finlàndia. Dels monoplaces que participen a la Formula Student Spain 2015 a la competició, 32 són de combustió i 36 elèctrics. 

 

Durant el cap de setmana, els monoplaces seran avaluats per un grup internacional d’experts en automoció en diferents proves teòriques i pràctiques on els estudiants hauran de demostrar les seves habilitats en gestionar un projecte, com és la construcció d’un monoplaça, la presentació d’un pla de màrqueting o la realització d’una planificació econòmica, entre d’altres.

 

Si bé els primers dies estan destinats a les proves teòriques, dissabte i diumenge es donarà pas a les proves dinàmiques a la pista del Circuit de Barcelona-Catalunya, on es mesurarà el rendiment dels dissenys pel què fa a l’acceleració i el comportament en corba, així com en una prova d’autocross i una de resistència.

 

Les proves de la Formula Student Spain 2015 estaran obertes al públic general durant el cap de setmana. Es podrà accedir al Circuit de Barcelona-Catalunya per l’Accés Principal (Àrea Oest).

 

Més informació: www.formulastudent.es


Entitat


Data de modificació: 28/08/2015 18:05:06