Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

13:39  |  16/01/2021

Data i hora oficial

El temps

Màxima expectació a les 24H de Barcelona-Trofeu Fermí Vélez amb 75 equips inscrits

  • 24H de Barcelona-Trofeu Fermí Vélez

    24H de Barcelona-Trofeu Fermí Vélez

  • 24H de Barcelona-Trofeu Fermí Vélez

    24H de Barcelona-Trofeu Fermí Vélez

25/8/2015

El prestigi de la prova es consolida amb la participació més elevada dels últims 13 anys i la seva internacionalització s’aferma amb 69 equips estrangers.

 

Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló).- Les 24H de Barcelona-Trofeu Fermí Vélez tindran els propers dies 4, 5 i 6 de setembre al Circuit de Barcelona-Catalunya un total de 75 equips participants. Aquesta elevada inscripció, la millor dels darrers 13 anys, demostra la gran expectació que genera la cursa de resistència, augmentant el seu prestigi i afermant-se a nivell internacional, amb 69 equips estrangers del total d’inscrits. Aquesta internacionalització s’ha dut a terme de la mà de Creventic, promotors de les 24H SERIES, que enguany ha esdevingut una sèrie internacional FIA i on estan adscrites les 24H de Barcelona-Trofeu Fermí Vélez com a cinquena prova de la temporada.

 

Els equips que conviuran a la pista del Circuit de Barcelona-Catalunya durant el cap de setmana de les 24H de Barcelona registren un total de 17 nacionalitats diferents. Les formacions procedeixen de Gran Bretanya (17), França (12), Alemanya (10), Suïssa (9), Espanya (6), Països Baixos (5), Austràlia (3), Dinamarca (3), Àustria (2), República Txeca (1), Mònaco (1), Eslovàquia (1), Luxemburg (1), Líban (1), Bèlgica (1), Lituània (1) i Hongria (1). Si es té en compte la procedència dels pilots, la xifra de nacionalitats sobrepassa les 25.

 

Els equips locals en aquesta edició de les 24H de Barcelona seran sis. La Laia Sanz i el Francesc Gutiérrez tornaran a repetir experiència com a dos únics pilots del Seat Leon Cup Racer (A3T) de Monlau Competición. Si bé l’any passat van ser pioners afrontant aquest repte i aconseguint un excel·lent resultat, 12a plaça absoluta i primera de la categoria AT3, enguany es tornaran a alternar el volant amb l’objectiu de revalidar aquesta proesa.

 

Drivex posarà a la pista dues unitats. El primer equip prendrà part amb un Porsche 991 Cup (997) i els pilots Daniel Schneider, Gilberto Farah, Eduardo Azevedo, Carlos Ambrosio i Ricardo Mauricio, mentre que el Drivex2tindràun Audi R8 GT3 Ultra (A6) amb els pilots William Paul, René Ogrocki, Daniel Díaz, Rafael Sarandeses i Martin Gotsche; Ayrton Intermotor competirà amb un Dodge Viper Coupé Competition (SP2) i Jean-Michel Gerome, Toni Castillo, José Manuel de los Milagros, Jesús Díez i José Monroy; RCA Racing amb un Seat Leon Cup Racer(A3T)i els pilots Jaime Carbó, César González-Bueno, Alan Sicart, Álvaro Fontes i Álvaro Vela; i Black Motorsport amb un Seat Leon FR (D1) i els pilots David Lloret, Ignacio Escofet, Fortià Parés, Jon Aizpurua i Joaquin Domenech. 

 

En l’apartat internacional, destaquen els guanyadors de la passada edició de la cursa de resistència, l’equip Scuderia Praha (Písarík/Jirík/Malucelli/Kox) amb un Ferrari 458 Italia GT3 (A6); el Hofor-Racing 2 (Kroll/Eggimann/Heyer/Frankenhout/Kroll) amb un Mercedes SLS AMG GT3 (A6), vencedors l’any 2013 i tercers l’any passat; el Ruffier Racing (Lafargue/Lafargue/Abergel/Enjalbert) amb un Porsche 991 Cup (997), segons classificats i vencedors de la categoria 997 l’any 2013, i guanyadors de la mateixa categoria el 2014; o el HP Racing amb un Mercedes SLS AMG GT3 (A6), que compta a les seves files amb Bernd Schneider, pluricampió del DTM i amb victòries en diverses curses de resistència.

 

Les espectaculars unitats que prendran part a les 24H de Barcelona serà un dels grans al·licients del cap de setmana, com els Mercedes-Benz SLS AMG GT3, Ferrari 458 Italia GT3, Audi R8 GT3 Ultra i BMW Z4 GT3 de la categoria A6; diversos Porsche Cup de la categoria 997; els Lamborghini Huracan, Dodge Viper Coupé, GC Automobile GC 10 v8, Marc Focus i Marc Mazda de la categoria SP2; o els Saker GT, Maserati Gran Turismo, Porsche, Lotus Evora GT4, Ginetta G55 GT4, BMW M3 V8 i Aston Martin Vantage GT4 de la categoria SP3. Les categories de turismes A5, A2, A3T i D1 també inclouen una gran varietat de marques com SEAT, BMW o Renault, entre moltes altres. Dels 75 vehicles inscrits, la marca més representada és SEAT (14), seguida per Porsche (11), BMW (11), Mercedes (6), Renault (5), Peugeot (4), Lamborghini (3), Marc (3), Volkswagen (3), Honda (2), GC Automobile (2), Aston Martin (2), Ginetta (2), Ferrari (1), Audi (1), Dodge (1), Saker (1), Maserati (1), Chevrolet (1) i Lotus (1).

 

Per primera vegada i seguint la línia del campionat 24H SERIES, Hankook serà la marca oficial de pneumàtics de la prova. Per la seva part, Panta serà el proveïdor oficial de carburant per tercer any consecutiu a la cursa de resistència del Circuit.

 

Les 24H de Barcelona- Trofeu Fermí Vélez es disputaran els dies 4, 5 i 6 de setembre al Circuit de Barcelona-Catalunya sobre el traçat FIA de 4,655 km. L’emblemàtica cursa de resistència  arrencarà a les 12.00h del dissabte. L’entrada és gratuïta per aficionats, Abonats Socis i Oficials del Circuit durant tot el cap de setmana. 

 

Més informació: www.circuitcat.com


Entitat


Data de modificació: 26/08/2015 12:11:27