Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

08:15  |  17/06/2019

Data i hora oficial

El temps

Bultaco comença la producció en sèrie a Montmeló

  • Model Brinco de Bultaco

    Model Brinco de Bultaco

23/8/2015

Bultaco comença la producció en sèrie a MontmelóLa marca preveu lliurar al setembre 175 unitats de la bicicleta elèctrica Brinco

La marca preveu lliurar al setembre 175 unitats de la bicicleta elèctrica Brinco. Amb aquest llançament, la firma històrica tornarà definitivament al mercat després de més de trenta anys.

 

El projecte de recuperació de la marca Bultaco encara la fase de producció en sèrie. Aquest setembre l'empresa preveu lliurar les 175 primeres unitats de la bicicleta elèctrica Brinco, que ha comercialitzat en una sèrie exclusiva. Són unitats no homologades que es distribuiran entre els primers clients interessats en aquest model de moto-bike. Amb aquests primers lliuraments, la històrica marca Bultaco tornarà definitivament al mercat després de 32 anys i després de les gestions que han portat a terme els membres de l'equip que ha apostat pel seu rellançament.

 

Serà durant el mes de setembre quan començarà efectivament la producció en sèrie d'aquesta nova bicicleta elèctrica, tant en els models sense homologar (que només podran circular en circuits o en recorreguts no urbans amb permís) com els homologats, que inclouen retrovisors, matrícula, llum frontal i catadiòptrics laterals i posteriors, entre d'altres.

 

La producció es portarà a terme a la planta de Montmeló, una localització que la companyia ha escollit tant per la vinculació d'aquesta població amb el sector del motor com, sobretot, per l'àmplia xarxa de proveïdors especialitzats i la presència de personal qualificat.

 

Paral·lelament al començament de la producció, l'empresa ha tancat diversos acords de distribució, tant en ciutats de l'Estat espanyol com a l'Estat francès i al Regne Unit, i ha concretat amb una entitat bancària una línia de crèdits per als compradors. Pel que fa a la producció, la previsió de Bultaco és arrencar amb un miler d'unitats, però la planta de Montmeló té capacitat per fabricar-ne fins a 18.000 del model Brinco. Quan progressivament s'incorporin productes nous, la capacitat serà de 50.000. Aquests nous models es desenvolupen al centre de disseny, que l'empresa també ha instal·lat a Montmeló. En aquest espai, ja han avançat el disseny de la segona moto elèctrica de Bultaco, el model Rapitan.

 

 

Font: El 9 NouData de modificació: 24/08/2015 10:27:07