Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

12:02  |  07/07/2020

Data i hora oficial

El temps

Els treballadors de Valeo es preparen per a una llarga vaga

  • Valeo en vaga

    Valeo en vaga

10/8/2015

Els treballadors de la planta de Valeo a Martorelles han complert la segona setmana de vaga indefinida en contra de la mesura de tancar la planta de la localitat vallesana i traslladar a Saragossa tant la producció com els treballadors. En els últims dies han començat a organitzar un campament de vigilància davant les portes de la factoria per superar el que es preveu una llarga protesta.

 

El Comitè d'Empresa de Valeo acompanyat per la Federació d'Indústria de CCOO Catalunya es va reunir la setmana passada amb el conseller d'Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya, Felip Puig, a qui han demanat que el Govern contacti amb la direcció de la multinacional per aturar una decisió que no es fonamenta en causes industrials. Els representants del Govern ja es van reunir amb la direcció a Espanya de la multinacional francesa Valeo sense que l'empresa hagi reconsiderat la seva decisió.

 

Els treballadors de Valeo segueixen rebent mostres de suport des de les institucions de la comarca, entre elles la dels grups municipals de l'Ajuntament de Montmeló, que van donar el seu suport a un manifest en contra de l'empresa que dóna feina a 7 veïns de la nostra localitat.Data de modificació: 13/08/2015 13:04:15