Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

00:15  |  24/03/2023

Data i hora oficial

El temps

El Circuit enforteix els vincles locals a través del Bicircuit

  • Bicircuit

    Bicircuit

  • Bicircuit

    Bicircuit

4/8/2015

Un acord entre el Circuit i els ajuntaments dels municipis veïns de la instal·lació permetrà que els seus clubs ciclistes i de triatló facin ús del Bicircuit en un entorn de proximitat i en unes condiciones segures.

Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló).- El Circuit de Barcelona-Catalunya ofereix avantatges especials als clubs de ciclisme i de triatló dels municipis veïns al Circuit sobre l’activitat del Bicircuit, per tal d’apropar el recinte esportiu a les localitats veïnes i enfortir els seus vincles.

 

Amb la intenció de potenciar el Bicircuit entre els municipis pròxims de la comarca, qui vulgui venir a entrenar al Circuit i gaudir d’aquestes condicions especials, haurà d’estar afiliat a un club i aquest haurà de contactar amb el seu ajuntament per coordinar la bonificació.

 

Amb el Bicircuit, tots aquells que es vulguin entrenar en bicicleta ho poden fer al traçat del Circuit de Barcelona-Catalunya cada dimarts i dijous després de l’activitat a pista, a partir de les 18.30h (horari d’estiu) o de les 17:30h (horari d’hivern) fins a les 22.00h. Amb aquesta activitat, el Circuit vetlla per disminuir el risc que suposa la carretera i ofereix un espai per a l’entrenament en bicicleta que reuneix les millors condicions de seguretat. Addicionalment, els ciclistes gaudeixen de serveis com l’aparcament a l’interior de les instal·lacions i dutxes per a després de l’activitat.

 

El Bicircuit s’ha consolidat com una de les activitats més populars i cada any són més els que aprofiten la comoditat de les instal·lacions del Circuit. Són molts els dies que s’han arribat a reunir fins a un centenar de ciclistes a la pista. Aquest mes de juliol 381 persones han fet ús d’aquesta proposta i l’any 2014 en van ser més de 4.000.


Entitat


Data de modificació: 05/08/2015 13:40:51