Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

18:29  |  23/04/2021

Data i hora oficial

El temps

La Creu Roja i el Circuit de Barcelona-Catalunya reforcen aliances després de 24 anys de col·laboració

  • (d’esquerra a dreta):Josep Quitet (president  de la Creu Roja a Barcelona), Joan Fontserè (director general del Circuit de Barcelona-Catalunya), Antoni Aguilera (president de la Creu Roja a Catalunya) i Enric Morist (coordinador autonòmic de la Creu Roja).

    (d’esquerra a dreta):Josep Quitet (president de la Creu Roja a Barcelona), Joan Fontserè (director general del Circuit de Barcelona-Catalunya), Antoni Aguilera (president de la Creu Roja a Catalunya) i Enric Morist (coordinador autonòmic de la Creu Roja).

25/7/2015

Amb aquest conveni, la Creu Roja dóna cobertura als serveis preventius i de primers auxilis de les competicions i el Circuit participa a les polítiques socials que s’executen en el marc de la pobresa infantil a Catalunya.

Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló).- Un any més, la Creu Roja i el Circuit de Barcelona-Catalunya donen continuïtat a l’acord de col·laboració que els uneix des de fa 24 anys, i amb el qual la Creu Roja dóna cobertura als serveis preventius i de primers auxilis de les competicions que es desenvolupen al traçat català.

 

Mitjançant aquest conveni i amb la contractació de les ambulàncies i recursos humans, el Circuit de Barcelona-Catalunya participa a les polítiques socials que s’executen en el marc de la pobresa infantil a Catalunya, a través de la iniciativa de la Creu Roja Aliança Humanitària per a l’Alimentació infantil, dirigida a tots els sectors socials per millorar la situació de la infància vulnerable.

 

Per segellar aquesta aliança entre ambdues institucions, que s’ha donat de forma ininterrompuda des de la inauguració del Circuit l’any 1991, el president de la Creu Roja a Catalunya, Antoni Aguilera, ha visitat al director general del Circuit de Barcelona-Catalunya, Joan Fontserè, a les instal·lacions del traçat. Han estat acompanyats pel president de la Creu Roja a Barcelona, Josep Quitet, i el coordinador autonòmic, Enric Morist.


Entitat


Data de modificació: 30/07/2015 14:55:50