Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

06:37  |  21/03/2023

Data i hora oficial

El temps

Suports institucionals a la plantilla de Valeo

  • Suports institucionals a la plantilla de Valeo

    Suports institucionals a la plantilla de Valeo

29/7/2015

Després del fracàs de la reunió de mediació de Valeo Climatización, la plantilla començarà a partir de les 22.15 h d'avui una vaga indefinida contra la decisió de l'empresa de traslladar l'activitat productiva i en defensa de la continuïtat industrial de la planta de Martorelles i dels llocs de treball. A més, demà al migdia una delegació de càrrecs electes de diferents formacions es concentraran davant Valeo per mostrar el suport a la plantilla.

 

Aquest dijous hi ha prevista una jornada de mobilització i suport als treballadors i treballadores de Valeo Climatización contra el tancament de la factoria de Martorelles i en defensa dels 257 llocs de treball. A partir de les 11.30 h, es farà una concentració a les portes de l’empresa (Can Fenosa, s/n, Polígon industrial 2), on la plantilla estarà acompanyada per delegats i delegades d’altres plantes de Valeo de l’Estat i d’altres empreses de la comarca i del sector, que han volgut manifestar la seva solidaritat amb els treballadors.

L’anunci del trasllat de l’activitat i tancament de Valeo ha generat una important resposta social i institucional. Per això demà, després d’aquesta concentració, a les 12.30 h, es farà un acte institucional de suport a la plantilla de Valeo, en el qual participaran diferents càrrecs públics que també es concentraran a les portes de l’empresa i faran declaracions als mitjans per manifestar el seu rebuig a la mesura anunciada per la multinacional. Es tracta de càrrecs públics de diferents ajuntaments, forces polítiques i organitzacions sindicals que mostraran la transversalitat d’aquesta demanada.

Han confirmat l'assistència Marc Candela, alcalde de Martorelles; oan Marc Flores, primer tinent d’alcalde i regidor d’Hisenda, Treball i Esports de l’Ajuntament de Martorelles; Mireia Dionisio, primera tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Mollet; Raúl Broto, sisè tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Mollet; Antoni Guil, alcalde de Montmeló; José Antonio Montero, alcalde de Montornès; Sergi Mingote, alcalde de Parets ;Jordi Terrades, segon tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Granollers i diputat al Parlament pel PSC; Miquel Ortiz, primer tinent  d’alcalde de l’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda; Emilia Briones, tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat; Fran Sánchez, regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Lliçà d’Amunt; David Ricard, president del Consell Comarcal del Vallès Oriental; Joan Coscubiela, parlamentari d’ICV-EUiA al Congrés dels Diputats; Román Ruiz, parlamentari del PSC al Congrés dels Diputats, i Marta Rovira, parlamentària i primera secretària d’ERC.

També hi participaran una representació dels òrgans de direcció de CCOO de Catalunya, encapçalats pel secretari general, Joan Carles Gallego; de CCOO d’Indústria, encapçalats pels secretaris generals estatal, Agustín Martín, i de Catalunya, Javier Pacheco, i de CCOO del Vallès Oriental-Maresme-Osona, encapçalats pel secretari general, Gonzalo Plata.
 
Font: contrapunt.cat

Suports institucionals a la plantilla de ValeoData de modificació: 30/07/2015 15:11:51