Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

06:48  |  21/03/2023

Data i hora oficial

El temps

Pedro A. Fernandez, el jove atleta paralímpic de Montmeló, rep el reconeixement de Montmeló

 • Entrega de la Insígnia d'Honor del "MO", com a reconeixement de l'Ajuntament de Montmeló

  Entrega de la Insígnia d'Honor del "MO", com a reconeixement de l'Ajuntament de Montmeló

 • Signatura en el Llibre d'Honor de Montmeló

  Signatura en el Llibre d'Honor de Montmeló

 • Parlament d'Ariadna Ojeda, regidora d'esports

  Parlament d'Ariadna Ojeda, regidora d'esports

 • Pedro A. Fernández durant l'acte de reconeixement

  Pedro A. Fernández durant l'acte de reconeixement

 • Foto de grup am la família de Pedro A. Fernández

  Foto de grup am la família de Pedro A. Fernández

30/7/2015

Pedro A. Frenández, guanya dues medalles als Jocs Paralímpics Europeus per a Joves: or als 800 m i plata als 1500 m.

L'alcalde i la regidora d'esports, han rebut aquest dijous 30 de juliol, a les 19 hores, a la Sala de la Concòrdia,  a l'atleta Pedro A. Fernández com a reconeixement a la trajectòria esportiva i a les dues medalles obtingudes als Jocs Paralímpics Europeus per a Joves.
 
Pedro Fernandez i la seva família han estat rebuts en primer lloc a l'Ajuntament per a realitzar la signatura en el Llibre d'Honor de Montmeló. A continuació, ja a la Sala de la Concòrdia, s'ha produït el moment dels diferents parlaments per començar l'acte de reconeixement públic per part de l'Ajuntament, cap a la jove promesa local de l'atletisme paralímpic.

Ariadna Ojeda, regidora d'esports, ha valorat la figura de Pere A. Fernández i ha reconegut els mèrits i la importància que té ser un atleta paralímpic ja que per desgràcia "els mitjans de comunicació i les institucions, no es fan el ressò que haurien de tenir aquests esportistes "

Per la seva banda, l'alcalde, Antoni Guil, ha recordat la importància que té aquest tipus d'actes i reconeixements per al poble de Montmeló i que "esportistes com en Pedro són un exemple a seguir per a la joventut local". També ha ressaltat el "suport i constància de la família que l'acompanya i l'ajuda al llarg de la seva trajectòria esportiva"

Però A. Fernández ha volgut agrair aquest reconeixement, tant a l'Ajuntament com a la seva família ia totes les persones assistents a l'acte.

Per finalitzar, s'ha visionat un vídeo del campionat obtingut en els europeus per a joves. Després de rebre una calorosa ovació del públic, Pedro ha saludat i xerrat amb els assistents.

Tal com ha recordat l'alcalde, sens dubte, la trajectòria esportiva d'aquest jove local, fa pensar que en Pedro A. Fernández donarà molts més títols i triomfs a l'atletisme paralímpic en un futur immediat.
 

Pedro A. Fernández Zambrano
Veí de Montmeló, campió d'Espanya de 800 i 1500 metres llisos, va aconseguir dues medalles als I Jocs Paralímpics Europeus per a joves celebrats del 16 al 19 de juliol  a Varazdin (Croacia). Fernández va finalitzar campió a la prova de 800 metres llisos i subcampió a la de 1500 metres. 

La selecció espanyola va competir en aquests Jocs Paralímpics Europeus amb un total de 17 atletes, entre ells els components de l'equip de promeses Liberty Seguros (menys de 20 anys), del qual forma part Pedro Antonio Fernández. A més, va ser guardonada com a millor selecció nacional gràcies a les seves 63 medalles. 

 Data de modificació: 30/07/2015 20:15:49