Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

09:50  |  28/03/2023

Data i hora oficial

El temps

Valeo comunica el tancament de la fàbrica de Martorelles

28/7/2015

La direcció de la multinacional francesa Valeo ha comunicat als sindicats el tancament de la fàbrica de Martorelles i el trasllat de l'activitat a Saragossa. La decisió afectarà una plantilla formada per més de 250 treballadors, dels quals 7 són de Montmeló. 


El fabricant de components per a l'automòbil ha ofert als afectats el trasllat a una planta de Saragossa en què concentrarà la producció de Martorelles. CCOO ha acusat Valeo de saltar-se les obligacions legals per tancar la fàbrica al plantejar la mesura com un trasllat del personal amb un període de negociació de 15 dies. 


Pel sindicat, el tancament no respon a criteris econòmics o de competitivitat, així que atribueix la decisió a motius polítics. La planta catalana va firmar l'any passat un acord de viabilitat mitjançant una reducció de costos. El comitè d'empresa ha anunciat la convocatòria imminent de mobilitzacions malgrat la proximitat de les vacances de la plantilla.

 

És per aquest motiu que l’Ajuntament de Martorelles junt amb els treballadors de l’empresa Valeo , han convocat una roda de premsa, a la que està previst assisteixin representants parlamentaris dels diferents grups polítics i Alcaldes dels Ajuntaments afectats, entre ells, l'Alcalde de Montmeló, Antoni Guil. La roda de premsa es durà a terme a la porta de l’empresa, al carrer Can Fenosa del Polígon Industrial de Martorelles, aquest dijous dia 30 de juliol a les 12.30 hores. Data de modificació: 28/07/2015 15:43:07