Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

18:23  |  25/03/2023

Data i hora oficial

El temps

Aaron Martín Caricol rep un sentit homenatge com a campió d'Europa amb la Sub19 de Futbol

 • Aaron va rebre una reproducció de segell original de "Mo", com a símbol d'agraïment del poble de Montmeló

  Aaron va rebre una reproducció de segell original de "Mo", com a símbol d'agraïment del poble de Montmeló

 • Rebuda a l'Ajuntament per part de l'alcalde i regidors

  Rebuda a l'Ajuntament per part de l'alcalde i regidors

 • Signatura al Llibre d'Honor de l'Ajuntament

  Signatura al Llibre d'Honor de l'Ajuntament

 • Parlament de Luís Aliaño, expresident del CFMontmeló UE

  Parlament de Luís Aliaño, expresident del CFMontmeló UE

 • Parlament de la regidora d'Esports, Ariadna Ojeda

  Parlament de la regidora d'Esports, Ariadna Ojeda

 • Jaime Pérez, president de la Penya Pericos, entrega la insígnia de l'entitat

  Jaime Pérez, president de la Penya Pericos, entrega la insígnia de l'entitat

 • Foto de grup amb els pares i el germà

  Foto de grup amb els pares i el germà

23/7/2015

La sala de la Concòrdia de Montmeló es va omplir, especialment de joves, per veure i homenatjar el futbolista local Aaron Martín Caricol, que ha guanyat aquest passat cap de setmana el campionat Europeu de futbol amb la selecció Sub19. Va ser un senzill i emotiu acte per reconèixer el triomf amb la selecció espanyola i també per reconèixer la seva trajectòria esportiva que des dels 7 anys l'ha portat a formar part del RCD Espanyol i des dels 15 ha participat en totes les seleccions.

 

En primer lloc, Aaron Martín Caricol va ser rebut a l'Ajuntament per l'alcalde, Antoni Guil, i la regidora d'esports, Ariadna Ojeda. Al costat dels seus pares, Aaron va signar en el Llibre d'Honor de l'Ajuntament i va dialogar llargament amb els regidors presents a l'acte.

 

A continuació, Aaron Martín Caricol va fer presència a la Sala de la Concòrdia, que estava plena de familiars, amics i representants esportius locals, on va rebre una gran ovació de benvinguda. Després de visionar un vídeo resum de la final europea davant de Rússia, l'expresident del CF Montmeló UE, Luís Aliaño, va agrair el pas de Aaron pel club quan era ben petit i va destacar "l'esforç i la tenacitat del futbolista local per arribar a aconseguir els èxits assolits ". Luís Aliaño va agrair "la senzillesa de Aaron i el fet que serveixi com a exemple de conducta per al futbol base local i per a tots els que es volen dedicar a aquest esport a Montmeló".

 

A continuació, la nova regidora d'esports, Ariadna Ojeda, va fer un breu repàs de la trajectòria d'Aaron i va recordar "com ho havia vist créixer al costat d'altres molts amics de Montmeló, on ja destacava futbolísticament".

 

En tercer lloc, el president de la Penya Pericos de Montmeló, Jaime Pérez, va voler agrair al Aaron el "pertànyer a aquesta meravellosa minoria" i va fer entrega de la insígnia daurada de l'entitat blanquiblava.

 

Per tancar els parlaments, l'alcalde, Antoni Guil, va agrair a tots els assistents, representants i familiars aquest sentit acte i li va recordar a Aaron que "sempre que obtingui un nou títol o una nova fita esportiva tingui present que és veí de Montmeló i que, especialment per als més joves, és un mirall dels valors d'esforç i constància que s'han de tenir en l'esport i en altres àmbits de la vida ". Aaron va rebre una reproducció de segell original de "Mo", com a símbol d'agraïment del poble de Montmeló.

 

Aaron va mostrar a tots els assistents la medalla d'or aconseguida en l'europeu i l'acte es va tancar amb una foto de grup al costat dels seus pares i germà. Els assistents van voler felicitar-lo una vegada conclòs l'homenatge i es van poder fotografiar amb Aaron que es va mostrar en tot moment molt content i feliç per la rebuda de tots els montmelonins i montmelonines.

 

Amb 19 anys, Aaron Martín Caricol té per davant una llarga i prometedora trajectòria esportiva i la seva meta més immediata és formar part dels seleccionats per a la fase classificatòria de la propera Olimpíada.

 

 

Sobre Aarón Martín Caricol

Nascut a Montmeló, el dia 22 d'abril de 1997, es va formar a les categories inferiors del CF Montmeló UE. Amb 7 anys és fitxat pel RCD Espanyol, on juga a segona divisió al filial del primer equip de l'entitat. La seva posició sempre ha estat la de lateral esquerra tot i que ha combinat amb la de central. Ha jugat amb la selecció catalana i també amb la selecció espanyola a les categories sub15, sub16, sub18 i ara a la sub19.Data de modificació: 30/07/2015 19:25:24