Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

20:54  |  23/04/2021

Data i hora oficial

El temps

Butlletí núm. 3 de l'Escola Municipal de Música de Montmeló

  • Escola Municipal de Música de Montmeló

    Escola Municipal de Música de Montmeló

  • Escola Municipal de Música de Montmeló

    Escola Municipal de Música de Montmeló

11/7/2015

Hem acabat el curs 2014/15 i us adjuntem en aquest butlletí un petit resum dels molts records que ens ha deixat a la nostra escola. Són moments musicals de tots i cadascú de nosaltres amb els que hem après i hem gaudit no només en el sentit musical estricte sinó sobretot en la seva vessant més artística i humana.
 
La formació musical suposa un aprenentatge per a tota la vida. Aprendre a fer música ens planteja un llarg camí que haurem de recórrer, primer amb l’ajuda dels nostres pares i més endavant, si així ho desitgem, de forma autònoma.
 
Partim amb la motivació necessària per emprendre el viatge i amb unes qualitats donades. Però, si volem progressar, el nostre talent haurà de trobar-se necessàriament amb d’altres aliats que ens caldrà cultivar, com ara la constància, la perseverança, la paciència, la força de voluntat o la capacitat de superació.
 
Certament, avui som afortunats de tenir la música a l’abast gràcies a la democratització del seu coneixement. Però, justament, per poder aprofitar aquesta oportunitat, ens queda lluitar molt com a societat per democratitzar també la cultura de l’esforç. La dels pares i mares en vers l’educació dels fills i la dels propis infants i joves.
 
Aprofitem doncs el descans estiuenc, gaudim de la música durant les vacances i carreguem bé les piles perquè el nostre viatge continuarà...
 
Bon estiu i felices vacances!!

 

Escola Municipal de Música de Montmeló

 

VISUALITZA EL BUTLLETÍ FENT CLIC AQUI


Entitat


Data de modificació: 18/02/2020 12:44:01