Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

07:43  |  23/04/2021

Data i hora oficial

El temps

La Caixa rep la clau del Circuit de Barcelona-Catalunya

  • (d'esquerra a dreta): Joan Jordi Blanch, director del Centre d'Institucions Barcelona; Mª Luisa Martínez, Directora Corporativa; Jordi Nicolau, director Territorial; Vicenç Aguilera, president del Circuit; Joan Fontserè, director general del Circuit; i Alfred Bustillo, director de Patrocinis, Marca

    (d'esquerra a dreta): Joan Jordi Blanch, director del Centre d'Institucions Barcelona; Mª Luisa Martínez, Directora Corporativa; Jordi Nicolau, director Territorial; Vicenç Aguilera, president del Circuit; Joan Fontserè, director general del Circuit; i Alfred Bustillo, director de Patrocinis, Marca

1/7/2015

El traçat català lliura aquesta distinció a l'entitat a l'haver estat col·laborant amb el Circuit durant els 25 Grans Premis de Formula One.

Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló).- El Circuit de Barcelona-Catalunya ha fet un reconeixement a La Caixa en el marc de la celebració dels 25 Grans Premis de Formula One. El grup financer és l'única de les empreses col·laboradores que ha estat present al Circuit de Barcelona-Catalunya des dels seus inicis l'any 1991 i consecutivament en tots els Grans Premis de Formula One. El trofeu lliurat simbolitza la clau del Circuit de Barcelona-Catalunya, com a mostra d'agraïment i confiança a l'entitat al llarg de tots aquests anys.

 

L'acte d'entrega ha tingut lloc a la seu de La Caixa a Barcelona i han estat presents Jordi Nicolau, director Territorial; Vicenç Aguilera, president del Circuit de Barcelona-Catalunya; i Joan Fontserè, director general del Circuit de Barcelona-Catalunya.

 

La clau del Circuit de Barcelona-Catalunya
L'autor de la clau del Circuit de Barcelona-Catalunya és Marc Garcia, format a l'escola de disseny EINA de Barcelona i un apassionat del món del motor especialitzat en el disseny de cascs i el disseny i producció de trofeus pel motoresport. A més de produir els trofeus d'alguns Grans Premis del Campionat del Món de MotoGP™, la seva obra més important és la "Champions Tower" de MotoGP™, trofeu al Campió del Món de la categoria reina que s'entrega des del 2007. Destaca en el seu treball la qualitat dels materials, els dissenys innovadors i la cura en els detalls, donant així gran valor a les peces fabricades,

La Caixa rep la clau del Circuit de Barcelona-Catalunya
 
 
El traçat català lliura aquesta distinció a l’entitat a l’haver estat col·laborant amb el Circuit durant els 25 Grans Premis de Formula One.
 
   
Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló).- El Circuit de Barcelona-Catalunya ha fet un reconeixement a La Caixa en el marc de la celebració dels 25 Grans Premis de Formula One. El grup financer és l’única de les empreses col·laboradores que ha estat present al Circuit de Barcelona-Catalunya des dels seus inicis l’any 1991 i consecutivament en tots els Grans Premis de Formula One. El trofeu lliurat simbolitza la clau del Circuit de Barcelona-Catalunya, com a mostra d’agraïment i confiança a l’entitat al llarg de tots aquests anys.

L’acte d’entrega ha tingut lloc a la seu de La Caixa a Barcelona i han estat presents Jordi Nicolau, director Territorial; Vicenç Aguilera, president del Circuit de Barcelona-Catalunya; i Joan Fontserè, director general del Circuit de Barcelona-Catalunya.


La clau del Circuit de Barcelona-Catalunya
L’autor de la clau del Circuit de Barcelona-Catalunya és Marc Garcia, format a l’escola de disseny EINA de Barcelona i un apassionat del món del motor especialitzat en el disseny de cascs i el disseny i producció de trofeus pel motoresport. A més de produir els trofeus d’alguns Grans Premis del Campionat del Món de MotoGP™, la seva obra més important és la “Champions Tower” de MotoGP™, trofeu al Campió del Món de la categoria reina que s’entrega des del 2007. Destaca en el seu treball la qualitat dels materials, els dissenys innovadors i la cura en els detalls, donant així gran valor a les peces fabricades.


Foto (d’esquerra a dreta): Joan Jordi Blanch, director del Centre d’Institucions Barcelona; Mª Luisa Martínez, Directora Corporativa; Jordi Nicolau, director Territorial; Vicenç Aguilera, president del Circuit; Joan Fontserè, director general del Circuit; i Alfred Bustillo, director de Patrocinis, Marca i Imatge Corporativa.

Entitat


Data de modificació: 03/07/2015 13:43:48