Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

08:49  |  24/06/2021

Data i hora oficial

El temps

Tornen les “Nits d’estiu a la romana”

  • Nits d’estiu a la romana

    Nits d’estiu a la romana

4/7/2015

Teatre, llegendes, fotografia, astrologia i gastronomia es donen la mà en un entorn suggestiu: el jaciment romà Mons Observans.

La programació  de las "Nits d'Estiu a al Romana" durarà fins al 18 de juliol.

 

“Livia a l’ombra d’August”, un monòleg dramatitzat a càrrec de l’actriu Assumpta Mercader, va iniciar l’1 de juliol la programació de les Nits d’estiu a la romana que organitzen els Ajuntaments de Montmeló i Montornès, i les biblioteques dels dos pobles, amb el suport de la Generalitat, la Diputació i el Consorci de Turisme del Vallès Oriental. Aquesta producció de Tarraco Viva va donar pas a una conversa amb Jordi Solé, autor del llibre “La conspiració de Tarraco”.


L’encant del jaciment a la nit
L’atmosfera suggestiva de les ruïnes romanes de Mons Observans a la llum de la lluna ha propiciat, ja durant els darrers anys, la programació d’activitats ben variades que apleguen un públic àvid de conèixer nous aspectes de l’època romana que resulten avui dia sorprenents.


Enguany, el programa inclou un taller de fotografia nocturna per “pintar” amb llum les estructures arqueològiques, un altre d’astrologia per conèixer les constel·lacions, segons la mitologia romana i un “Convivium”, un banquet romà amb menjars de l’època.


Informació i inscripcions:
Ajuntament de Montmeló Tel. 93 572 00 00

Ajuntament de Montornès Tel. 93 572 11 70
Museu de Montmeló. Tel. 93 572 11 66
www.monsobservans.cat


Informació relacionada


Data de modificació: 09/07/2015 20:05:31