Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

16:28  |  12/04/2021

Data i hora oficial

El temps

El Pare Manel serà el pregoner de la Festa Major de Montmeló

  • Pare Manel

    Pare Manel

24/6/2015

El pregó serà a les 20.30 hores, a la plaça de la Vila.

Aquesta tarda comencen els actes oficials de la Festa Major de Montmeló, amb el pregó que realitzarà el Pare Manel a la plaça de la Vila, a les 20,30 hores, després del cercavila que amenitzarà Pep Callau. Seguint en la línia encetada l'any passat, enguany ens acompanyarà el Pare Manel, una persona molt i molt implicada en l'àmbit social.

 

Nascut a Andalusia i fill de barcelonins, es va ordenar sacerdot a Barcelona en 1975. Ha exercit a la parròquia de la Santíssima Trinitat de la Trinitat Vella i als barris de Verdum i Roquetes (districte de Nou Barris de Barcelona), on ha destacat amb el seu treball de carrer amb presos i perquè va dirigir l'esplai de la parròquia. El 2004 crea la Fundació Pare Manel per a treballar amb marginats socials i altres col·lectius d'exclosos socials, una institució arrelada als barris de Barcelona, i que desenvolupa i lidera projectes d'acció social i educativa. L'acció preferent de la Fundació és treballar amb persones, infants, joves i famílies que estan en situació de major vulnerabilitat.

 

Pepe Callau continuarà la festa, per donar pas a la tronada i el correfoc d'inici de la Festa major 2015. Les activitats lúdiques continuaran a la plaça de la Quintana amb un sopar popular i ball. L'espai jove dels jardins de la Torreta comptarà amb l'actuació dels grups Catfolkin i Vaques Sagrades.

 

Més informació clicant aquíData de modificació: 03/07/2015 20:30:18