Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

20:01  |  15/04/2021

Data i hora oficial

El temps

Joan Fontserè, nou director general del Circuit de Barcelona-Catalunya

  • Joan Fontserè, nou director general del Circuit de Barcelona-Catalunya

    Joan Fontserè, nou director general del Circuit de Barcelona-Catalunya

16/6/2015

Accedirà oficialment a la direcció del Circuit el proper divendres 19 de juny.

 Joan Fontserè serà el nou director general del Circuit de Barcelona-Catalunya i iniciarà oficialment la seva etapa a la direcció del traçat el proper divendres 19 de juny, al costat de Vicenç Aguilera, president de la instal·lació. Procedent del món de l'esport i del motor, ha estat director del Centre d'Alt Rendiment de Sant Cugat fins al seu nomenament.

 

L'acord ha estat pres pel Consell d'Administració del Circuit de Barcelona-Catalunya, format per la Generalitat de Catalunya, el RACC i l'Ajuntament de Montmeló. Joan Fontserè agafa el relleu a Salvador Servià, qui ha estat director general del Circuit de Barcelona-Catalunya des del mes de febrer de 2011. El Consell d'Administració destaca l'extraordinària labor que Salvador Servià ha dut a terme al Circuit durant els quatre anys i mig que ha estat al capdavant de la instal·lació.

 

Joan Fontserè i Pujol (Sant Feliu de Codines, 1974) és diplomat en Ciències Empresarials i Màrqueting. Va iniciar la seva carrera professional en el món del motor desenvolupant tasques comercials a la companyia TopFun. De l'any 2000 al 2011, va començar una nova etapa a l'empresa multinacional Octagon Esedos, com a responsable de l'àrea de motor i posteriorment com a responsable de nous negocis. L'any 2011 va passar a dirigir el Centre d'Alt Rendiment de Sant Cugat, fins al seu nomenament com a director general del Circuit de Barcelona-Catalunya. En l'actualitat i des del 2011, també és regidor a l'Ajuntament de Sant Feliu de Codines, una tasca que ja va desenvolupar de l'any 1999 al 2003


Entitat


Data de modificació: 19/06/2015 19:19:38