Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

21:36  |  22/04/2021

Data i hora oficial

El temps

Els Juvenils del CF Montmeló UE, ascendeixen a preferent

  • L'equip juvenil rebent el premi que els acredita com a campions del seu grup, temporada 2014-2105

    L'equip juvenil rebent el premi que els acredita com a campions del seu grup, temporada 2014-2105

  • Junta de final de temporada de CF Montmeló UE

    Junta de final de temporada de CF Montmeló UE

  • L'equip benjamí, subcampions del torneig Vila de Montmeló 2015

    L'equip benjamí, subcampions del torneig Vila de Montmeló 2015

14/6/2015

Un altre club que tanca temporada amb èxits és el Club de Futbol Montmeló UE, ja que l'equip juvenil ha aconseguit l'ascens a categoria preferent, proclamant-se campió de la primera divisió en la temporada que ha finalitzat.

Aquest equip que porta 2 ascensos seguits està donant moltes alegries, ja que a la temporada 2013-2014 va aconseguir l'ascens a primera, i aquesta temporada ha fet un futbol molt vistós i compacte i a falta de dues jornades es va proclamar campió.

Segons el club, l'èxit de la temporada es deu a diversos factors; una plantilla equilibrada i de jugadors molt compromesos; un cos tècnic molt seriós a la feina: i un ambient d'amistat, compromís i solidaritat entre tots ells.

Aquesta és la primera vegada que un Juvenil al CF Montmeló UE arriba a categoria preferent, en tota la història del club. Montmeló serà un dels 4 clubs del Vallès Oriental en aquesta categoria, al costat de Granollers, Mollet i Caldes.

El CF Montmeló va finalitzar la temporada amb el trofeu benjamí Vila de Montmeló, on el club local va arribar a la final i va obtenir el segon lloc. El Trofeu se'l va endur el Mataró. A més l'equip Aleví també va quedar subcampió al torneig d'Andorra on van derrotar en la semifinal a la selecció Andorrana.

Aquests èxits posen punt final a aquesta temporada futbolística que es tanca a més amb el canvi de junta que ha presidit el club durant 10 anys. Aquest relleu significa un canvi generacional i una renovació a fons dels dirigents del club. Antoni Gui, alcalde de Montmeló, va assistir a la junta del club, per agrair als dirigents sortints la feina realitzada durant tot aquests anys i per a prestar el suport de l'Ajuntament a la nova junta entrant. Comença d'aquesta manera una nova etapa per al club de futbol que esperem que sigui tan fructífera com la que s'ha tancat.


Entitat


Data de modificació: 19/06/2015 18:52:46