Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

15:45  |  12/04/2021

Data i hora oficial

El temps

Tot preparat perquè comenci la Festa Major de Montmeló

  • Festa Major Montmeló 2015

    Festa Major Montmeló 2015

18/6/2015

Enguany, la Festa major 2015 de Montmeló comença just després de Sant Joan, el dia 25 de juny, i finalitzarà el diumenge 28.

Però abans i després dels quatre dies de festa, hi ha actes que seran el preludi i el comiat de la Festa major. Així, a més dels actes de fi de curs i altres actes esportius d'aquest proper cap de setmana, el dia 22 es realitzarà la primera prova de Colles, una donació de sang. Després de la revetlla de Sant Joan, el dia 24 es presentarà el tercer DVD de la sèrie "Montmeló, la memòria del temps".

 

A partir de dijous 25, després del pregó de Festa Major, a càrrec del Pare Manel, comencen les activitats pròpies de la festa, que es prolongaran fins al diumenge 28. I per finalitzar, el dia 4 de juliol es realitzarà el sopar de colles i es proclamarà la colla vencedora del 2015.

 

SALUTACIÓ DE FESTA MAJOR

Comença l'estiu i arriba la Festa! Encetem setmana amb Sant Joan i, quan encara no hem acabat de gaudir de les fogueres, de pair les coques, de sentir els petards, la música,... arriba la nostra Festa Major.

 

Un any més, ens trobarem pels carrers, places i espais destinats a celebrar-hi tots aquells actes que s'han programat per fer d'aquests dies una FESTA GRAN.

 

Estem de Festa!, però sense oblidar-nos de ser solidaris. Aquest any el nostre pregoner serà el "Pare Manel", una persona que des de la seva fundació treballa amb marginats socials i altres col·lectius exclosos dels barris de Barcelona. I per segon any vestirem durant la festa el Mocador Solidari.

 

Viu la Festa!, però sense oblidar-nos del respecte, l'educació, el civisme i la convivència. Hi ha diversitat d'activitats i diversitat de públics, fem que tothom se senti bé allà on vulgui estar.

 

Sent la Festa!, gaudeix dels espectacles, de la música, dels gegants, dels diables, de les sardines, dels aperitius, de les sardanes, dels concerts, de la canalla, del circ, de la fira, de la paella, de les botifarres, de l'aigua..., deixa't endur pels sentits.

 

Participa de la Festa!, de vermell, de verd, de taronja, de morat, de blanc, de negre, de blau, com vulguis o més t'agradi; engalana el teu balcó, juga, salta, riu, aplaudeix, canta, balla,..., omple de color la Festa Major.

 

Estima la Festa!, perquè és la teva Festa, la Festa de tothom!

 

Visca la Festa Major de Montmeló!

 

Antoni Guil, alcalde


Entitat

Informació relacionada


Data de modificació: 18/06/2015 11:36:05