Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

23:58  |  02/07/2020

Data i hora oficial

El temps

El Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGP és a punt d’arrencar

 • Els pilots catalans en bicicleta pels voltants del Circuit

  Els pilots catalans en bicicleta pels voltants del Circuit

 • Els pilots catalans en bicicleta pels voltants del Circuit

  Els pilots catalans en bicicleta pels voltants del Circuit

 • Els pilots catalans en bicicleta pels voltants del Circuit

  Els pilots catalans en bicicleta pels voltants del Circuit

 • Els pilots catalans en bicicleta pels voltants del Circuit

  Els pilots catalans en bicicleta pels voltants del Circuit

10/6/2015

Pol Espargaró, Aleix Espargaró, Jonas Folger, Marcel Schrotter, Ricky Cardús i Miguel Oliveira han participat en una ruta en bicicleta pels voltants del Circuit.

El Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGP™ arrencarà al Circuit de Barcelona-Catalunya el proper divendres 12 de juny amb les primeres sessions d’entrenaments lliures de MotoGP™, Moto2™ i Moto3™, a més de la visita al pit-lane per la tarda.

 

Un dia abans que comenci l’activitat a la pista, demà dijous, es realitzaran diferents accions d’instal·lació al Circuit, com la inspecció de seguretat a la pista i la familiarització dels pilots al traçat. També se celebrarà la primera roda de premsa oficial, amb la presència confirmada dels pilots de MotoGP™ Valentino Rossi (Yamaha), Jorge Lorenzo (Yamaha), Andrea Iannone (Ducati), Marc Márquez (Honda), Pol Espargaró (Yamaha) i Maverick Viñales (Suzuki).

 

Dijous, tot i que el Circuit de Barcelona-Catalunya romandrà tancat al públic general, es realitzarà una activitat exclusiva pel col·lectiu d’Abonats Socis i Oficials del Circuit: de 17.15 a 18.15h podran fer una visita al pàdoc.

 

Pre-event: ruta en bicicleta pels voltants del Circuit

Una nodrida representació de pilots del Campionat del Món de MotoGP™ han pres part avui en un acte previ a la celebració del Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGP™. Els pilots de Granollers Pol Espargaró i Aleix Espargaró, grans coneixedors del territori a l’haver nascut i viscut durant molt anys a pocs quilòmetres del Circuit, junt amb Jonas Folger, Marcel Schrotter, Ricky Cardús i Miguel Oliveira han realitzat una ruta en bicicleta des de Granollers fins el Circuit com a escalfament i entrenament de cara al Gran Premi. Un cop al Circuit de Barcelona-Catalunya, han pogut completar algunes voltes al traçat.

 

Entrades pel Gran Premi al web del Circuit

El ventall de preus de les entrades del Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGP™ s’adapta a totes les butxaques, depenent de la zona del Circuit des d’on es desitgi seguir l’activitat de pista. Les localitats es poden adquirir per 65 euros a la Pelouse, així com també a les Tribunes N, J i Principal (coberta); 75 euros a la Tribuna K; 95 euros a les Tribunes  L, B, A i E; o 115 euros a les Tribunes C, I (coberta), H, G i F.

 

Descomptes addicionals del 50% a les modalitats Juvenil –entre 12 i 18 anys a la Pelouse i entre 6 i 18 anys a Tribuna–, i Sènior, per a majors de 65 anys. Els espectadors també poden beneficiar-se d’altres reduccions, com les que tenen els titulars del Carnet Jove, del 20%; RACC Master, del 10% i fins a quatre entrades per targeta; i RACC Jove, del 20%; no essent acumulables entre sí ni amb els descomptes Juvenil i Sènior.

 

Els menors de 6 anys tenen entrada gratuïta a qualsevol de les tribunes disponibles al Circuit de Barcelona-Catalunya durant el Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGP™, sempre i quan no ocupin seient; mentre que els menors de 12 anys poden accedir gratuïtament a les zones de Pelouse.

 

Les entrades del Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGP™ es poden comprar al web del Circuit www.circuitcat.com, a través d’una plataforma multi idioma que permet realitzar una compra ràpida, còmoda i segura.

 

Els abonaments donen accés als tres dies d’activitat a la pista, així com també a la visita al pit-lane de divendres, de 17.00 a 18.30h, una oportunitat única per apropar-se als boxs dels equips i aconseguir fotos i autògrafs dels pilots del Campionat del Món de MotoGP™. Divendres, amb l’entrada de Pelouse es podrà accedir a qualsevol de les 13 tribunes del Circuit de Barcelona-Catalunya.

 

Des de totes les zones de públic del Circuit de Barcelona-Catalunya es té visió directa a la pista, a més de poder seguir la cobertura dels entrenaments i les curses des d’alguna de les 17 pantalles de TV, o amb els comentaris en directe de Ràdio Circuit, al 103.2 FM, amb locucions en català i castellà, o al 92.7 FM, amb locucions en anglès i francès, com a novetat d’enguany.


Entitat


Data de modificació: 12/06/2015 19:16:17