Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

04:58  |  21/09/2020

Data i hora oficial

El temps

El Circuit torna a apostar pel medi ambient amb el KISS Barcelona

  • Concurs de dibuix KISS Barcelona 2014

    Concurs de dibuix KISS Barcelona 2014

7/6/2015

Aquesta iniciativa tindrà un estand darrere de la Tribuna N i mostrarà l'evolució del motociclisme en matèria de protecció mediambiental, a més d'incentivar bones pràctiques durant el Gran Premi.

El Circuit de Barcelona-Catalunya continua apostant pel medi ambient i tornarà a sumar-se a la iniciativa KISS Barcelona (Keep it Shiny & Sustainable), un projecte de la Federació Internacional de Motociclisme que vetlla per reduir l'impacte mediambiental que es genera durant els Grans Premis del Campionat del Món de MotoGP™.

 

El Circuit manté un sòlid compromís amb el medi ambient i compta des de l'any 2008 amb la certificació de gestió mediambiental ISO 14001-2004. Va ser guardonat amb el "2012 FIM Environment Award" gràcies al projecte "Green Meeting Point", que promou iniciatives sostenibles al món del motor relacionades amb la minimització de l'impacte ambiental i territorial derivat de la mobilitat, com és el cas del KISS Barcelona.

D'aquesta manera, es donarà continuïtat per segon any consecutiu al KISS Barcelona, promovent entre els aficionats al motociclisme les bones pràctiques mediambientals durant el Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGP™ (12-14 de juny).

 

Es duran a terme diferents accions de sensibilització i es comptarà amb el suport del pilot Marc Márquez, ambaixador de medi ambient de la FIM. Les activitats previstes són les següents:

  • Estand KISS Barcelona: situat darrere de la Tribuna N, aquest espai serà un punt d'informació mediambiental del projecte dedicat a la mobilitat sostenible. Amb la col•laboració del Museu de la Moto, s'exhibirà una mostra de motocicletes històriques amb les que es representarà l'evolució de les motos en matèria de protecció mediambiental. L'exposició comptarà amb tres models de diferents anys de principis fins a mitjans del segle passat: FN, Mod. T, 300cc (1920); ARIEL Colt, 250cc (1932); i NSU Lux, 198cc (1956).
  • Bossa KISS Barcelona: per tal d'impulsar el respecte pel medi ambient i la reducció de l'impacte mediambiental del Gran Premi, es repartirà entre el públic que assisteixi al Circuit la bossa KISS Barcelona, produïda en material orgànic.

Entitat


Data de modificació: 09/06/2015 12:51:51