Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

21:37  |  13/04/2021

Data i hora oficial

El temps

La festa de les motos a Montmeló

  • Campionat d'Stunts

    Campionat d'Stunts

  • Campionat d'Stunts

    Campionat d'Stunts

3/6/2015

Amb l'arribada del Gran Premi de Motociclisme, arriba la festa de les motos a Montmeló, on s’organitza tot un seguit d'activitats per als assistents a la prova.

 

SORTEIG D’ENTRADES

Aquest any, el sorteig de les 5 entrades dobles es realitzarà el 10 de juny a les 14 hores. Les butlletes les podeu recollir a l’OAC i a través de la web. 

 

STUNTS

És l'activitat més significativa i espectacular. 150 metres de recta convertides en un circuit de Stunts, on pilots professionals competiran en les diferents categories. Aquest quart campionat STUNT se celebra durant la tarda nit del divendres i dissabte, des de les 6 de la tarda, fins a la matinada. L’espai comptarà amb un escenari amb DJ's, sevei de bars i botigues de complements mòtars. 

 

SEGURETAT

Respecte al trànsit rodat, recordar que durant la tarda nit del divendres i del dissabte, els cotxes no podran transitar pel centre de la població, concretament pel carrer Vic i part de l'avinguda Pompeu Fabra. Les hores que duri aquest dispositiu, s'habilitarà una ruta alternativa.Data de modificació: 05/06/2015 18:06:31