Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

16:27  |  03/03/2021

Data i hora oficial

El temps

Cap de setmana esportiu

  • Trofeig Vila de Montmeló

    Trofeig Vila de Montmeló

  • PBMontmeló secció de handbol

    PBMontmeló secció de handbol

  • Minimarató escolar

    Minimarató escolar

3/6/2015

Els infants i joves de Montmeló podran viure aquest cap de semana dos dies d'autèntica competició esportiva. Futbol, ​​handbol i atletisme seran els esports dels que gaudiran els més petits.

 

El CF Montmeló UE conclourà la temporada, com cada any, amb el Trofeig Vila de Montmeló. És una competició de futbol 7 per a la categoria de benjamins, en la qual es donaran cita 8 equips: Montmeló, Mollet, Mataró, Sant. Andreu, Parets, Vilanova, Granollers i la Fundació Grama. La competició començarà a les 10 hores i la fase final es desenvoluparà durant la tarda ila final serà a les 17 hores d'aquest dissabte dia 6 de juny.

 

Per la seva banda, també aquest dissabte 6, la secció de handbol de la Penya Blaugrana de Montmeló, torna a repetir la jornada de handbol que van realitzar per primera vegada l'any passat. Hi haurà diferents activitats al pavelló i a la plaça Ernest Lluch: entrenaments, partits, un torneig infantil.

 

I el diumenge 7 de juny, torna la clàssica mini marató escolar a la plaça de la Quintana. Diferents distàncies per a diverses categories al llarg de la Quintana. Una experiència única perquè els més petits s'iniciïn en l'atletisme. Les inscripcions es realitzaran 30 minuts abans de cada prova.Data de modificació: 05/06/2015 17:29:17