Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

02:12  |  07/07/2020

Data i hora oficial

El temps

Àmplia oferta educativa i de lleure durant el període d'estiu

  • Oferta de lleure d'estiu

    Oferta de lleure d'estiu

5/6/2015

Amb l'arribada del mes de juny, l'oferta educativa i d'oci, especialment per als dies d'estiu, es veu ampliada. A això se li uneixi el període d'inscripcions als diferents equipaments i serveis, per al nou curs escolar 2015-2016, que començarà al setembre i octubre. Per facilitar la informació als usuaris de Montmeló, els recordem de manera concisa les ofertes que durant aquest més i el de juliol, s'ofereixen des de l'Ajuntament, els diferents serveis municipals i entitats de Montmeló.

 

AULA ESTUDI

Des del 16 de maig, fins al 19 de juny, la Biblioteca municipal amplia el seu horari per acollir l'Aula Estudi i facilitar als estudiants un espai ideal per preparar els exàmens.

 

PISCINES 

Les piscines municipals obriran el dissabte 20 de juny. Ja es pot sol·licitar a l'OAC, l'abonament de temporada o el de 10 banys. Aquest any s'amplia l'oferta amb un nou carnet de descompte del 50% per a les persones que es troben en situació d'atur. Una altra activitat són els cursos de natació que es faran durant el mes de juliol. Les inscripcions es realitzen durant aquesta setmana i encara hi ha places per omplir alguns grups.

 

CASAL D'ESTIU 

L'activitat lúdica d'estiu per excel·lència, per a petits i joves, és el Casal d'Estiu, que s'iniciarà el 22 de juny i es prolongarà durant 5 setmanes. A continuació arribarà les Colònies del CIJ Esplaia't que aquest any es flexibilitza en dies i preus.

 

CAMPUS ESPORTIUS 

Durant tot el mes de juliol, entitats i empreses de serveis organitzen una sèrie de campus esportius, com és el cas del campus de futbol, ​​el de gimnàstica rítmica, el de basquest, el campus de pàdel i el d'anglès amb karate. Tot una amplíssima oferta esportiva per a petits i joves durant el mes de juliol.

 

G2M 

Per la seva banda, al centre formatiu G2M, es continua realitzant cursos relacionats amb la informàtica i la recerca de feina i aquest any es realitza un de monitoratge. En el departament de promoció econòmica us podran informar de cada un d'ells. Les persones interessades a matricular-se per al pròxim curs al Centre de Formació d'Adults, podran fer-ho a partir del 8 de juny.

 

LA TORRETA

La Torreta ofereix tres cursets monogràfics de diferent temàtica: un de ioga, un de decoració de teules i manualitats i un curset molt estiuenc per aprendre a realitzar diferents tipus de gaspatxos.

 

MUSEU I MONS OBSERVANS 

Finalment, ressenyar que el Museu de Montmeló obrirà dissabtes, diumenges i festius de juny, per a realitzar visites guiades a la exposicions existents i per projectar els diferents documentals sobre la Memòria Històrica de Montmeló. Pel que fa a Mons Observans, durant tot el mes de juny es mantindrà obert els dissabtes a la tarda-nit i a més de les visites guiades, s'ofereix la possibilitat d'un sopar romà al restaurant Can Major. Les activitats seguiran durant juliol amb les Nits a la Romana.


Informació relacionada


Data de modificació: 18/02/2020 12:54:59