Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

10:10  |  28/03/2020

Data i hora oficial

El temps

Torna la competició amateur de bàsquet més divertida , torna el Montmibasquet 3x3

  • Montmibàsquet 2015

    Montmibàsquet 2015

28/5/2015

Un any més, i aquesta és la quinzena edició, el Montmeló Club Bàsquet organitza el Montmibàsquet 3x3. Es tracta d'un dia sencer dedicat al bàsquet, però en la modalitat de 3 contra 3. Des de molt d'hora, la pista del pavelló es convertirà en 3 pistes de bàsquet, on s'aniran disputant partits de forma paral·lela i consecutiva. Al mig dia un descans i a la tarda es disputaran les diferents fases finals.

 

Tots els aficionats i practicntes del bàsquet ja coneixen les regles i normes d'aquest torneig, tan sols recordar que hi ha moltes categories perquè puguin participar pràcticament qualsevol persona que ho desitgi. El montmibàsquet s'ha consolidat com una jornada especial i molt lúdica, dedicada íntegrament a la pràctica del bàsquet que, en l'actualitat compta amb un gran nombre de practicants a Montmeló.

 

Recordem que començarà el diumenge 31 de maig, a les 9 hores, al Pavelló poliesportiu. La durada aproximada del torneig es calcula fins a la les 20 hores aproximadament, que finalitzarà amb el lliurament d'obsequis i trofeus als equips participants i guanyadors.Data de modificació: 28/05/2015 14:12:53