Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

16:28  |  16/04/2021

Data i hora oficial

El temps

Butlletí n.2 de l'Escola de Música de Montmeló

  • Escola Municipal de Música de Montmeló

    Escola Municipal de Música de Montmeló

23/5/2015

Arriba el segon butlletí de l’Escola en plena recta final del curs escolar. Així doncs, a la vegada que es recollen els darrers esdeveniments destacats, fa un avanç de les activitats que es duran a terme per celebrar la cloenda del curs 2014/15.

Les activitats musicals que es realitzen habitualment cada any són un dels trets característics que defineixen l'escola i el seu valor fonamental radica en l’oportunitat de creixement que suposa pels infants i joves participar del fet artístic i cultural.

Fer música significa quelcom més que pujar dalt d’un escenari i és desitjable que l’empremta d’aquestes experiències vagi més enllà d’un simple protagonisme fixat en una gravació o una fotografia.

La participació en cadascun dels projectes ha de suposar el compromís i responsabilitat en el treball individual i el respecte pel treball compartit.

Es tracta de donar el millor i d’estimular les capacitats expressives i comunicatives a través de la música, intentant arribar a la qualitat i emoció màximes. Aquest és el repte verdaderament estimulant, gratificant i divertit que aporta la pràctica musical i és el deure de l'Escola no desvirtuar la seva essència.

Veure el butlletí núm. 2


Entitat


Data de modificació: 18/02/2020 12:39:19