Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

08:40  |  12/04/2021

Data i hora oficial

El temps

Comerciants, entitats i artesans sortiran al carrer durant la desena edició de la FCAEM

  • "La Fira" de Montmeló

    "La Fira" de Montmeló

26/5/2015

Aquest dissabte, 30 de maig de 2015, a l'Avinguda Pompeu Fabra, la Plaça de la Vila i la Plaça Gran, des de les 10 del matí a les nou del vespre, es realitzarà la 10a Fira del Comerç, Entitats i Artesania de Montmeló.  Durant tot el dia, un total de 46 comerços i entitats del municipi ensenyaran les seves novetats, activitats, promocions, nous serveis, etc. També hi haurà parades artesans de Montmeló i les rodalies amb les seves creacions. Tot això es combinarà amb les actuacions d'entitats a l'escenari de la plaça de la Vila al llarg de la jornada.

 

Aquest any a més, la Fira del Comerç coincideix amb la tercera edició del Festival de teatre Infantil FITKAM, per la qual cosa es preveu una afluència més gran. Sens dubte, el municipi gaudirà d'un cap de setmana ple d'espectacles, d'estands i de parades de comerços i entitats.

 

 

Servei de Sagalés

Amb motiu de la celebració de la FCAEM, les parades d'autobusos de Sagalés, direcció Montornès i granollers, situades a l'avinguda de Pompeu fabra i al carrer de Vic, romandran tancades durant el dissabte 25 de maig. Es recorda als passatgers que compten amb les parades de l'Estació de Rodalies i la de la plaça Ernest Lluch.

 

La circulació alternativa quedés de la següent manera: vehicles procedent de la zona de carretera de la Roca, Zona Camp de Futbol o Barri Cocurny, cap al centre urbà, Primer de Maig, Lluís Companys i Diputació. Vehicles procedent de la zona Granollers o Benzinera, per Dr Ferran, Estació vella i Pompeu Fabra.


Entitat

Informació relacionada


Data de modificació: 27/05/2015 09:27:24