Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

22:14  |  31/03/2020

Data i hora oficial

El temps

La jornada electoral ha tanscorregut amb total normalitat

  • Paperetes de vot

    Paperetes de vot

  • Constitució de taules

    Constitució de taules

  • Col·legi electoral del Casal de la Gent Gran

    Col·legi electoral del Casal de la Gent Gran

24/5/2015

A les 8 hores s'han obert els 5 col·legis electorals del municipi, per constituir les 9 taules. Presidents, vocals, interventors i tècnics municipals han realitzat les diferents gestions per posar en funcionament la maquinària electoral. A partir de les 9 hores, la ciutadania de Montmeló ha pogut exercir el seu dret a votar en aquests comicis locals.

L'afluència ha estat constant i en alguns moments la participació s'ha vist incrementada. Com en totes les eleccions, les hores mes tranquil·les han sigut les del migdia i en l'hora final, abans del tancament de les taules (de 19 a 20 hores), ha augmentat el flux de votants.

Una de les sensacions més repetides i comentades durant el dia als diferents col·legis ha estat l'augment de participació registrat, respecte a les últimes eleccions -les europees de 2014- i també respecte als comicis locals de 2011. En l'últim recompte oficial de les 18 hores, la participació a Montmeló sobrepassava el 50% i augmentava respecte a les locals de 2011 gairebé en 7 punts.

En aquests moments s'està procedint al tancament de les taules per fer el recompte de vots. Un cop efectuat el recompte final, procedirem a informar amb les dades oficials de participació, nombre de vots i repartiment d'escons.


Entitat


Data de modificació: 24/05/2015 20:33:46