Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

22:52  |  13/04/2021

Data i hora oficial

El temps

Montmeló celebra la 3a trobada de Guitarres

  • Trobada de guitarristes de l'EMM

    Trobada de guitarristes de l'EMM

17/5/2015

Per tercer any consecutiu, es va celebrar aquest passat dissabte 16 de maig, a la Sala Polivalent Montmeló, la Trobada de Grups de Guitarres: un esdeveniment organitzat per l'Escola municipal de música que, any rere any, va agafant força.

Aquesta nova edició va comptar, a més de amb els grups de guitarres de les escoles de música que ja van participar l'any passat (Mollet del Vallès, Prat de Llobregat -Associació Musical del Prat, l'Institut Escola Artístic Oriol Martorell de Barcelona i l'amfitriona, l'escola municipal de Música de Montmeló), amb dos noves participants: l'Escola Municipal de Música de Santa Perpètua i l'orquestra de guitarres de l'Escola Pia de Sabadell. D'aquesta manera, el número total de participants s'incrementarà dels 50 de l'any passat fins als aproximadament 85  d'enguany.
Igual que en l'edició anterior, el repertori dels grups va incloure peces clàssiques i modernes arranjades, en la seva majoria, pels directors dels grups de guitarra que van participar en la trobada. A mode de cloenda, es va interpretar un arranjament, dut a terme pel mestre de l'escola Jordi Rossinyol, del famós tema de rock In-A-Gadda-Da-Vida, compost pel grup nord-americà Iron Butterfly el 1968. Aquest va ser sense dubte el moment àlgid del concert, ja que va agermanar en l'execució de la peça els guitarristes de totes les escoles participants, amb un resultat sonor espectacular.

 

El concert va ser només una part de l'esdeveniment, ja que al llarg de la tarda els joves guitarristes participants van tenir l'ocasió i el temps de conèixer-se i socialitzar, tant durant els assaigs conjunts com en torn al berenar que es va fer a l'exterior de la Sala Polivalent.Data de modificació: 21/05/2015 20:28:36