Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

23:45  |  22/04/2021

Data i hora oficial

El temps

La televisió del Baix Vallès va celebrar la cinquena edició de la festa de lliurament de premis

  • Reconeixement a la Colla de Ball de Gitanes de l’Agrupació Associació Cultural de Montmeló

    Reconeixement a la Colla de Ball de Gitanes de l’Agrupació Associació Cultural de Montmeló

  • Reconeixement a la Colla de Ball de Gitanes de l’Agrupació Associació Cultural de Montmeló

    Reconeixement a la Colla de Ball de Gitanes de l’Agrupació Associació Cultural de Montmeló

8/5/2015

 

Montmeló va reconèixer a la Colla de Ball de Gitanes de l’Agrupació Associació Cultural de Montmeló

 

L'Envelat de Carrencà va ser l'escenari el passat dijous 30 d'abril de la cinquena edició de la Festa de Lliurament de Premis Vallès Visió. L'Envelat va acollir a unes 300 persones en un acte que va comptar amb l'assistència dels alcaldes i regidors dels sis municipis que conformen el Consorci Teledigital Mollet. 

 

Alternada amb les actuacions d'entitats com el Ball de Gitanes, Carrancà-Rock, Els Gegants, Karate i la Unión Cultural Andaluza, la gala va servir per fer entrega dels tradicionals guardons a un projecte, entitat o persona de cada municipi. 

 

Així, Mollet del Vallès va premiar a l’organització de la Fira d’Artesans, una històrica fira que aplega a visitants d’arreu de Catalunya. La ciutat de Parets va atorgar el seu guardó a Herm@nados-Agermanats i a la Casa d’Andalucía pel desenvolupament d’aquest projecte de cooperació i agermanament. 

 

Montornés va premiar el projecte Aliments Frescos, impulsat per quatre entitats: Volumont, Càrites Montornès Nord, Càrites Montornès Centre i Unió de Botiguers.

 

Per la seva part, Montmeló va reconèixer a la Colla de Ball de Gitanes de l’Agrupació Associació Cultural de Montmeló. Pel que fa a Vallromanes, la Colla Gegantera del municipi va ser l’entitat premiada. 

 

I, per últim, Martorelles, el municipi amfitrió, va premiar la iniciativa de l’Arxiu Municipal i la productora SabemCom pel documental ‘Tots som Derbi. La fàbrica de les emocions’ sobre els treballadors de la històrica empresa.

 

Font: www.martorelles.cat

 

Vídeo V Gala Lliurament de Premis Vallès Visió 2015Data de modificació: 03/06/2016 13:07:16